Insights on Marketing & Technology

Market #04

Innovation
Reklamebureauet som innovator

Reklamebureauet som innovator

Når talen falder på innovation, så er selvforståelsen i Danmark, at det er noget, vi kan. Men faktisk falder vi lige så stille og roligt bag i køen, når det gælder innovationsevne.

Read on →

Hvad skal vi med føleser

På tværs af forskellige psykologiske retninger er det grundlæggende budskab klart: Følelserne udgør den vigtigste og stærkeste motivator for vores handlinger og valg. Således også når det gælder beslutningen om, hvilke brands vi til- og fravælg

Read on →

Innovation er en social proces

Der gives i denne artikel en række bud på, hvordan man som organisation kan arbejde med innovation i det daglige, samt mere innovativt med kommunikation.

Read on →
Innovation

Innovation

Hvad har innovation overhovedet med marketing at gøre? Er marketingafdelingen ikke bare dem, der skal sørge for, at virksomhedens (innovative) produkter kommer ud over rampen?

Read on →
Hvor kommer fremtidsmagerne fra?

Hvor kommer fremtidsmagerne fra?

Rolf JensenDirektør at Dream Company as

Fremtidsmagere er dem, der skaber fremtiden

Read on →
Innovation er implementerede ideer

Innovation er implementerede ideer

Hvordan foregår innovation i praksis? For den kinesiske design- og innovationsguru Tony Lai er innovation ikke bare et buzzword. Men et krævende job, som også er forrygende sjovt.

Read on →
Serious Creativity

Serious Creativity

Martin Winther

Edward de Bono er skaberen af Six Thinking Hats og ophavsmand til begrebet Lateral Thinking. Han er en af verdens førende eksperter i kreativ og konceptuel tænkning og har rådgivet flere af verdens førende virksomheder. Han er en eftertragtet foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om tænkning og kreativitet. MARKET Magazine har været på besøg hos den verdensberømte innovationsguru i hans hjem ved Piccadilly Circus i London.

Read on →

Invites