Insights on Marketing & Technology

Market #11

Dotcom, part II
Webanalyse – er vi blevet klogere på 10 år?

Webanalyse – er vi blevet klogere på 10 år?

Casper Høeg Radil

I de senere år har udviklingen inden for analysen af hjemmesider, også kaldet webanalyse, virkelig taget fart. Vi er nået til et punkt, hvor det er muligt at få meget detaljeret information om, hvor godt et website klarer sig, hvem der anvender det, og hvad de gør og oplever.

Read on →
History repeats itself

History repeats itself

For ikke så lang tid siden rystede folk på hovedet, hvis man havde modet til at påstå, at fremtiden kunne findes på internettet. I dag hersker der for de fleste ingen tvivl om mediets uhyre centrale rolle i alle former for kommunikation. Market har bedt internetpioneren og nuværende direktør for Spamfighter, Martin Thorborg tegne et overbliksbillede af internettet anno 2006. Hvad er status? Hvad er der sket siden den gang, vi alle sammen næsten ikke kunne tale om andet end dot-com? Hvad lærte vi - den gang og siden? Og hvilke forventninger kan vi på den baggrund tillade os at have til fremtidens internet?

Read on →
Internettet anno 2006

Internettet anno 2006

Birger HaugeClaus MoseholmMikkel Svendsen

Internetbegejstring blev til dot-com, som blev til en boble, der som bekendt for de fleste brast for nogle år tilbage. Men på trods af de mange forliste projekter, uforløste ambitioner og skuffede stor- og småinvestorer forsvandt mediet jo ikke - det har tværtimod siden udviklet sig til det absolut primære medium for kommunikationsfolk og markedsførere i stort set alle afkroge af verden. Market har bedt nogle af Danmarks fremtrædende internetpersonligheder med forskellige specialer give deres bud på de aktuelt mest spændende udviklinger for mediet.

Read on →
IT tendenser

IT tendenser

Martin Kruse

Den teknologiske udvikling betyder, at der åbnes for helt nye produkt- og serviceydelser og ikke mindst nye forretningsmodeller

Read on →
Branding af det du gør for dine kunder

Branding af det du gør for dine kunder

Jens Christian Madsen

Den danske virksomhed cBrain repræsenterer et paradigmeskifte i IT-verdenen. cBrain beskæftiger sig med virksomhedsprocesser, og med målrettet anvendelse af Service-oriented Architecture skræddersyer de IT-løsninger, der understøtter de enkelte processer. Det muliggør innovation i højeste potens, der er kontant afregning på top- og bundlinie, og du får udvidet paletten af brandingmuligheder.

Read on →

The rise of digital part II

Uffe Henriksen

Det kunne have været gået helt galt. Vi er i starten af det nye årtusinde, og alt med .com i firmanavnet bliver kimet ned af venturekapitalister og folk med dybe lommer, der er kappes om at smide penge på det bål, som skal ændre verden som vi kender den. De hurtige biler, de ambitiøse forretningsfolk, de store forretningsplaner der altid indeholdt hvis ikke globale, så i hvert fald paneuropæiske strategier og vækstplaner.

Read on →
Nettet er jo bare for nørder – er det ikke?

Nettet er jo bare for nørder – er det ikke?

Otto B. ChristensenWriter at MARKET

Det er min tese, at der stadig er fortvivlende mange virksomheder, der ikke rigtig har gjort op med sig selv, hvad de vil med internettet.

Read on →

Invites