Insights on Marketing & Technology

Market #15

New Media
Don't believe the hype

Don't believe the hype

Morten Bay

Svaret på de traditionelle marketingkanalers svigtende evne til at fange publikum ligger ikke i et New Media-massehysteri. Virkeligheden stikker langt dybere, og virksomhederne skal vågne op til en helt ny forbrugeradfærd, der kræver helt anderledes tænkning.

Read on →
Mediebureauets tips til dit new media budget

Mediebureauets tips til dit new media budget

Jens Christian Madsen

Henrik Abraham, adm. direktør for mediebureauet Carat, lever af at konvertere annoncekroner til omsætning for landets største virksomheder. Han om nogen ved, at et mediebudget skal forvaltes med resultatet for øje. Ikke andet. Derfor har vi bedt Henrik fortælle om de nye medietendenser og komme med sit bud på, hvor annoncørerne bør placere sit new media budget. Hvilke medier og tendenser holder vand? Og hvad fortaber sig i hype, varm luft og god, gammeldags tomgang? Ikke overraskende sker det meste online. Men det nye land af mælk og honning er fyldt med faldgruber - de komfortabelt tilgængelige forbrugere har både fået stærkere stemmer og en ubestikkelig vilje.

Read on →
Kommunikation handler også om at lytte

Kommunikation handler også om at lytte

Internettet har hele tiden været et netværk af information, men nu er det i stigende grad et netværk mellem mennesker.

Read on →

Get interesting - 6 new media regler

Rikke Grundtvig

Lad det være sagt med det samme: New media, også kaldet sociale medier, vender op og ned på vores ideer om, hvordan man bedriver markedsføring. Med sociale medier følger et farvel til klassiske reklamebudskaber og et goddag til opgaven med at skabe fænomener i målgruppens liv.

Read on →
Medieplanlægning

Medieplanlægning

Lars Pynt Andersen

Traditionel kvantitativ medieplanlægning går ud på at finde den billigste pris for et bestemt antal OTS (opportunity to see) i målgruppen eller den bredeste dækning indenfor et budget. Traditionel kvalitativ medieplanlægning går et spadestik dybere ved at medtænke, at mediets muligheder for billeder, bevægelse, farver, lyd etc., måden det bruges på eller de sociale og symbolske værdier, det står for, også spiller en rolle.

Read on →
New Media

New Media

Otto B. ChristensenWriter at MARKET

Otto taler om de nye medier og om hvad der er forandret - hvis overhovedet noget...

Read on →
TV2 - medievirksomhed med bredt fodaftryk

TV2 - medievirksomhed med bredt fodaftryk

Martin Winther

Direktør for tv-stationen TV 2, Per Mikael Jensen har meldt ud, at brugerne skal kunne finde TV 2 alle vegne. Market har fået en kort snak med Lars Emtekær, der er souschef for TV 2 Interaktivs indholdsdel, for at høre mere om tv-stationens mål og visioner for fremtiden.

Read on →

Invites