Insights on Marketing & Technology

Market #17

Corporate Communication
Corporate Communication

Corporate Communication

Simon TorpLars Thøger Christensen

På dagens marked, hvor ideer og præferencer skifter meget hurtigt, og information derfor også er usikker, må en organisation både kunne registrere mange forskellige input og evne at leve med usikkerhedsmomentet.

Read on →
Bevidst branding

Bevidst branding

Ricky Raaholt

Mange virksomheder og organisationer står i dag med store udfordringer, når de skal omsætte deres værdigrundlag til konkrete værdiskabende relationer til deres stakeholdere. Ricky Raaholt, som er Executive Master of Corporate Communication og brand planner, anviser her en metode til at skabe den nødvendige sammenhæng.

Read on →
Det handler om at være ærlig

Det handler om at være ærlig

Det har formentligt aldrig været sværere at samle trådene i en virksomheds kommunikation. Offentligheden, medier, politikere etc. blander sig konstant i forhold, der tidligere var forbeholdt virksomhederne selv. I et forsøg på at afdække aspekter af det brede corporate communication- begreb og se nærmere på vilkårene for en moderne, børsnoteret virksomhed har Market talt med Asger Aamund om udfordringerne med at skabe sammenhæng mellem den interne og den eksterne kommunikation, mellem identitet og omdømme, mellem viden og handling, mellem afsender og modtager.

Read on →
Corporate Comm. - ingen lette løsninger til succes

Corporate Comm. - ingen lette løsninger til succes

Peter Albæk

Peter Albæk diskuterer områder, hvor arbejdet med Corporate Communication ofte mangler substans og er utilstrækkeligt.

Read on →
Corporate Comm. - virksomhedens strategi

Corporate Comm. - virksomhedens strategi

Jens Christian Madsen

Underdirektør Søren P. Espersen har ansvaret for PFA Pensions kommunikation og markedsføring. Hans vigtigste opgave er at sikre PFA en sammenhængende fortælling, som harmonerer 100% med virksomhedens mission, værdier og strategi. Samtidig skal han give fortællingen liv - både i markedet og i egne rækker. For ligesom det er helt naturligt for Søren, at virksomhedens strategi og produkter udvikles i tæt samarbejde med marketingfunktionen, har den interne kommunikation samme høje prioritet som den eksterne i PFA.

Read on →

Corporate Jam

Søren KasterBenedicte Strøm

Danske virksomheders flirt med nye medier og dialogformer er med til at sætte standarden for fremtidens virksomhedskommunikation.

Read on →

Den virksomhed, der ikke kommunikerer ...

Otto B. ChristensenWriter at MARKET

Men bare rolig: Alle virksomheder kommunikerer, så det handler ikke om at kommunikere, det handler om HVAD man kommunikerer, og her er der god plads til forbedringer.

Read on →

Invites