Insights on Marketing & Technology

Market #28

Neuro Marketing

Lydbranding – en ny dimension i strategisk markedsføring

Karsten KjemsDirektør at Sonic Minds

Den beroliger, lindrer smerte, stresser, ophidser, vækker minder, styrker hukommelsen, skaber fællesskabsfølelse og spreder glæde. Lyd taler følelsernes sprog og rammer der, hvor fornuften står af. Lydbranding er markedsføringens uslebne diamant.

Read on →
Dine øjne lyver ikke

Dine øjne lyver ikke

Sune Alstrup

For få år siden kunne eyetracking udelukkende registrere, hvad folk kiggede på - i dag kan vi også måle deres reaktioner. Kast et blik på Design A og B på TDC annoncen på næste side. Hvilken tror du har størst effekt? En af vores eyetracking analyser gav svaret.

Read on →
Underbevidstheden mindst 10 gange undervurderet

Underbevidstheden mindst 10 gange undervurderet

Den danske verdensborger og ekspert i branding og markedsføring, Martin Lindstrøm, behøver nok ingen nærmere introduktion. Nu er han under den sigende titel Buyology på vej med en ny udgivelse om Neural Marketing, som på forhånd imødeses med kolossal interesse. MARKET har talt med Martin om, hvad de nye forskningsresultater vil betyde for fremtidens markedsføring. Intet mindre.

Read on →

Kroppen husker som en elefant

Christian JantzenPer Østergaard

Kroppen kan huske, hvilke varer, der skal i indkøbsvognen, og hvilke, der ikke skal - så det er ikke noget, vi behøver at tænke meget over!

Read on →
Den købende hjerne – hvad kan hjerneforskningen bringe?

Den købende hjerne – hvad kan hjerneforskningen bringe?

Thomas Zoëga Ramsøy

I de seneste år har der i marketing og økonomi været en øgende interesse for hjerneforskning. Begreber som neuromarketing, neuroøkonomi, decision neuroscience såvel som evolutionær økonomi er vokset frem af denne interesse. Begreberne dækker over en lang række forskellige former for akademisk og kommerciel anvendelse af moderne hjerneforskning, men begreberne er langt fra godt beskrevet, og retningernes grundlag er meget forskellige i deres relation til videnskabelighed. Så kort skitseret, kan man spørge, om hjerneforskningen kan gavne vor forståelse af præferencedannelse og valg?

Read on →
Hjernen bag marketing

Hjernen bag marketing

Daria Rasmussen

Findes der en "køb-nu-knap" i vores hjerner? Kan neuromarketing forudse fremtidig adfærd?

Read on →
Forbrugeren er dum

Forbrugeren er dum

Otto B. ChristensenWriter at MARKET

Endelig har vi fundet vejen til forbrugerens hjerne - desværre bruger han den ikke.

Read on →

Invites