Insights on Marketing & Technology

Market #41

Media Landscape
Mobile media landscape

Mobile media landscape

Steffen Krabbenhøft

Få adgang til over 1 million aktive danskere på mobilen

Read on →

TV-Markedet 2010

Jacob Kvist

2009 vil blive husket som et skelsættende år for tv-markedet; et år, hvor finanskrisen viste sit grimme ansigt og et år, der bød på fuldbyrdelsen af det digitale jordbaserede sendenet. Hvad, der så vil stå klarest i folks bevidsthed, er svært at sige. På kort sigt nok finanskrisen og dens indvirkning på prisdannelsen i markedet, på lang sigt digitaliseringen som givet vil ændre tv-markedet markant i fremtiden.

Read on →
Reklame i en multi-screen verden

Reklame i en multi-screen verden

Jacob Lachmann

Online video og social network advertising er nu blevet discipliner, der skal tages seriøst. Den seneste udgave af den indflydelsesrige Digital Marketing Outlook rapport fra the Society of Digital Agencies afslører, at helt op til 50% af alle annoncører vil flytte penge fra traditionelle medier til digitale medier i 2010. Digitalt indhold spreder sig nu ud over et stigende antal platforme, og det er derfor vigtigere end nogensinde at opnå sammenhæng og integration over alle kanaler.

Read on →
Digitale trends 2010

Digitale trends 2010

Anders Laursen

Efter i en årrække at have talt om de fremtidige digitale muligheder, må vi nu konstatere, at skiftet i mediebilledet er kommet med meget markant styrke. De digitale medier udgør nu en meget væsentlig del af annoncørernes marketingbudgetter, ligesom de spiller en central rolle i virksomhedernes forretningsplaner. Det skyldes en kombination af modenhed hos virksomhederne og forbrugerne, der samlet set har fuldendt den digitale revolution.

Read on →

Medieevolutionen fra olympiaden 2006 til olympiaden 2010

Dan Calladine

Som en del af mit arbejde som Head of Media Futures hos Carat Global Media i London skriver jeg et ugentligt nyhedsbrev om digitale medier. Det er ikke så tit jeg ser på gamle udgaver (jeg har ikke tid), men til denne artikel gik jeg 4 år tilbage, til februar 2006, for at se, hvordan livet var i de digitale medier dengang. Og for at vise for 4 år siden var MySpace det digitale mediefænomen, man var begyndt at tale om mobilt internet, og sportsfolk konkurrerede ved olympiaden i Torino.

Read on →
Social media marketing is the cocaine of the communication industry

Social media marketing is the cocaine of the communication industry

Steffen Kirkegaard

Anvendelsen af de sociale medier er i eksplosiv vækst og giver uanede muligheder for virksomhederne - hvis de bruger dem rigtigt.

Read on →
Og lilleput fodbold

Og lilleput fodbold

Otto B. ChristensenWriter at MARKET

Har du nogensinde stået til en lilleputkamp og set, hvordan alle spillerne klumper sig sammen det sted, hvor bolden er? Bliver bolden skudt hen i højre hjørne, så løber alle spillere hen i højre hjørne. Man kunne have på fornemmelsen, at det også forholder sig således med medieindrykninger: Nu skal vi alle sammen på nettet eller på tv eller på outdoor - eller noget helt fjerde. Resultatet er media-lilleput fodbold.

Read on →

Invites