Insights on Marketing & Technology

Market #54

Multichannel Marketing
Status efter valget

Status efter valget

Otto B. ChristiansenWriter at MARKET

Her har I mig tilbage, som Thorsen så frejdigt sang. Sangen er senere blegnet noget, da han endnu en gang kom tilbage i rampelyset. Jeg vil dog forsøge på dette fornemme sted igen at holde faklen højt og kaste lys over diverse emner, som jeg indimellem har tænkt en tanke eller to om.

Read on →
Optimer din marketingeffekt med cross-channel marketing

Optimer din marketingeffekt med cross-channel marketing

Kristoffer EwaldStrategic Director at Guava

Forbrugerne har ændret sig. Hvis de skal bruge tid og penge på et brand, forventer de en ensartet, god og engageret dialog – og de kræver at kunne få den igennem den kanal, der passer dem bedst. Det stiller store krav til dig som virksomhed. Denne artikel stiller skarpt på de nye muligheder med Cross Channel Marketing, og hvordan du optimerer din samlede marketingeffekt på tværs af kanaler.

Read on →

Multi channel-strategier der rykker

Maria PræstWriter at MARKET

Mens forbrugerne i stigende grad bruger smartphones og tablets som deres primære indgang til internettet, er det vigtigt for virksomheder at tænke nye kanaler ind i deres markedsføring og salg. Vi har ladet os begejstre af en række internationale og nationale brands, der udnytter teknologien på nye måder. Se en håndfuld af dem her.

Read on →
Fra forbruger til fan og hvad så?

Fra forbruger til fan og hvad så?

Jan GodskFounder at Ideatakeaway

Tidsforbruget på sociale medier rykker ved markedsføringen og ændrer medieprioriteterne. Alle får at vide, at de skal på facebook, få sig en mobil app, en Twitterkonto eller en YouTube-kanal. Det skaber en ny udfordring og dimension til Multi Channel Marketing, for hvordan binder man kommunikationen sammen og involverer målgruppen på tværs af de traditionelle og sociale medier, så man som annoncør ikke står med en tidsrøver af statusopdateringer, en mobilapp der forsvinder i mængden eller med 20.000 fans og tænker hvad så nu?

Read on →
Sæt dataanalyse på agendaen og skab autenticitet

Sæt dataanalyse på agendaen og skab autenticitet

Bo SannungNordic Head of Customer Intelligence at SAS Institute

Nutidens forbrugere forventer autenticitet og troværdighed fra leverandørerne. Integrated Marketing Management er et optimalt udgangspunkt for den vedkommende dialog mellem virksomhed og kunde, men det kræver, at marketing sætter hård dataanalyse på agendaen.

Read on →
Et værdifuldt valg på tværs af kanaler og medier

Et værdifuldt valg på tværs af kanaler og medier

Kim Bondesen interviewsTine Puggaard, Head of Communication

Hos Kristelig Fagbevægelse er tilstedeværelse et nøgleord. Både i forhold til kvalitet og service for eksisterende kunder, men i høj grad også i forhold til marketingstrategien. Potentielle kunder møder Krifa i en lang række forskellige medier, men også på flere platforme og ved adskillige begivenheder. MARKET har talt med kommunikationschef Trine Puggaard.

Read on →
Hvem vil jages på nettet af et par jeans?

Hvem vil jages på nettet af et par jeans?

Jens Christian Madsen interviewsAkin Arikan, Director of Product Marketing and Strategy at Unica Corporation (IBM)

Ifølge Akin Arikan er Multi Channel Marketing en noget gammeldags betegnelse. Som forfatter, keynote-speaker og Director of Product Marketing and Strategy i IBM-selskabet Unica, mener han, at betegnelsen Cross Channel Marketing er mere i trit med tidens teknologi- og mediebillede. I bund og grund handler det om at forstå relationen mellem dig og din kunde, og – ikke mindst – at være i stand til at reagere begavet på relationens konstante forandring og udvikling.

Read on →

Invites