Insights on Marketing & Technology

Den digitale transformation giver selvtænkende værktøjer.

Den digitale rejse har stået på et godt stykke tid. For små 20 år siden startede de første danske virksomheder med at etablere en hjemmeside. E-mail holdt sit indtog, og overtog snarest faxens virke. Google blev noget man gør, når man skal finde information, og Facebook bandt os alle sammen i et verdens omspændende fællesskab. Den digitale udvikling har taget fart. Den udbredte brug af digitale værktøjer, og disses indtog i såvel arbejdsliv som privatliv, betyder at innovationen og kreativiteten er stærkt stigende. Ting vi troede var umulige for få år siden, er i dag blevet hverdag.

Dennis Kronborg
  • By: Dennis Kronborg
  • Published: 07-12-2015

Hjemmesiden

Op igennem 00’erne har det været et mantra at virksomheder skulle have en hjemmeside. Content Management Systemer (CMS) voksede op, og gjorde det muligt for virksomheder selv at lave eller vedligeholde deres hjemmeside. Sådanne systemer er blevet enklere og enklere at bruge. Kompleksiteten i det at lave en hjemmeside, over bare de sidste 10 år er blevet meget enklere. I dag findes der værktøjer som Wix, Squarespace, eller Weebly, der alle tilbyder pre-definerede skabeloner, så det er nemt at lave en hjemmeside.

Du behøver ikke være designer, for at lave flotte og effektive hjemmesider med ovenstående. Og de er et godt start sted for den ny etablerede virksomhed.

Transformationen fra en svær beslutning på direktions gangen omkring hvorvidt virksomheden skulle have en hjemmeside, og i givet fald hvordan den skulle se ud, er flyttet. Fra Direktion, til IT afdeling, og til marketing. 


Det er marketing der skal skabe og definere den online identitet virksomhedens kunder mødes af. Tekniske problemstillinger, som tidligere indebar inklusion af en IT afdeling, er ikke længere nødvendig. Marketing kan, selv ved hjælp af simple værktøjer, igangsætte den online tilstedeværelse virksomheden skal have. 

WordPress er et af verdens mest udbredte hjemmeside systemer, og sammen med Joomla og Drupal udgør de en større og større andel af CMS systemer. Fordelen ved disse store systemer er at der er rigtig mange tredje parts udviklere, der løbende udvikler og forbedre plug-ins. Sådanne plug-ins er nemme at installere, og kan blandt andet sætte marketing afdelingen i stand til selv at ændre ting på hjemmesiden. Det kan eksempelvis være tilføjelse af en tilmeldings formular til nyhedsbrev, eller tilføjelse af social medie delings funktioner. 

Den digitale transformation betyder for os der arbejder med online tilstedeværelse, at vi nemt og enkelt kan ændre funktioner på hjemmesiden. Vi kan optimere, og forbedre. Vi kan skaffe leads til salgsafdelingen, og alt vi laver er målbart.

Webshoppen i udvikling

Driver du webshop, så er funktioner der tidligere var forbeholdt de helt store, nu også tilgængelige for ganske almindelige webshops. 

Avancerede e-commerce funktioner, kan nu fås som plug-ins til blandt andre Magento. Sådanne systemer kan blandt andet gøre det muligt....

Login to read the rest of the article


Dennis Kronborg

Dennis er E-mail Marketing Rådgiver for Bullsender ApS, som er et dansk udviklet nyhedsbrev system. Dennis rådgiver virksomheder om online markedsføring. Med fokus på nyhedsbrevsmarkedsføring. Dennis har arbejdet intensivt med online markedsføring, marketing automation, og B2B / B2C salg igennem en årrække.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • share with friends
  • Share on Google+

Rine Søgaard likes this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
  • Articles and talks
  • Free seminars and briefings
  • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More