Insights on Marketing & Technology

Video bør favne 4 elementer for at gøre indtryk på C-suiten

Uanset om B2B-virksomheder sælger papirclips, industrielle diagnosticeringsværktøjer, juridisk bistand eller forretningskritiske software-løsninger, så skader en god relation til kundernes øverste C-suite vel næppe? I den forbindelse kan det anbefales at evaluere din virksomheds konkurrenceevne på udgivelse og distribution af online video i Content Marketing strategien. Et mikro-studie i beslutningstageres forhold til online video indikerer, at relevante videoer kan styrke din virksomheds relationer til målgruppen, der har afgørende indflydelse på købsbeslutninger. Samtidig indikerer mikro-studiet, at online video bør favne fire elementer, der går skridtet videre end de traditionelle profilvideoer.

Jens Adamsen
 • By: Jens Adamsen
 • Published: 22-02-2016

Tre beslutningstageres forhold til video

I forlængelse af, at flere og flere B2B-virksomheder gør brug af online video i markedsføringen, så har Victornizer og TakeawayTV mødt tre forskellige beslutningstagere. Vi har mødt og interviewet dem for at undersøge og udforske deres forhold til online video.

Til gavn og inspiration for Content Marketing strategien i andre B2B-virksomheder med vækstambitioner, så har vi dokumenteret og udgivet et udpluk af deres personlige og ærlige fortællinger om forholdet til video.

Fire elementer gør indtryk

For at nå ind til C-suiten med online video, så bør du og virksomhedens øvrige ledelse arbejde med fire elementer i video-udgivelserne:

 1.        En god historie
 2.        Følelser og passion
 3.        Brug af data
 4.        Nyhedsværdi

Kombinationen af disse fire elementer lader til at gøre indtryk på C-suitens lyst til at se din online video.
Elementerne har i hvert fald indgået i de videoer, som de tre beslutningstagere uhjulpet har fremhævet som videoer, der har gjort indtryk på dem – og for Teslas vedkommende, har udmøntet sig i deciderede købsbeslutninger.

En god historie

Din virksomheds kernefortælling skal være drivkraften i Content Marketing strategien. Helt forenklet bør den fortælle, hvilken forskel din virksomhed og dens produkter eller services gør for kunderne.
Med video får du mulighed for at koble levende billeder på kernefortællingens højdepunkter, helte og skurke, konflikterne, forløsningen og meget andet, der bør indgå i en god historie.


Med andre ord bør virksomheden bruge dramaturgiske og kreative virkemidler i bestræbelserne på at efterlade et aftryk, der gør indtryk og gør publikum trygge og stolte af, at genfortælle historien til andre.
Den gode historie rækker altså videre end billeder af virksomhedens blafrende flag, domicilet fra oven og medarbejdere med nystrøgne uniformer.

Følelser og passion

Er det tilladt at begå fejl, vise svagheder og være mennesker i online videoer? Det korte svar er ja!

For at gøre indtryk på publikum i øverste beslutningslag, så er det vigtigere, at virksomhedens online videoer udtrykker oprigtige følelser og passion.
Man skal kunne mærke din virksomheds egen begejstring og ikke være til fals for koreograferede manuskripter og budskaber. Det skaber øget troværdighed, hvis produktionskvaliteten samtidig er i orden og stadig fremstår seriøst og professionelt.

Brug af data

Gør brug af data til at underbygge den historie du gerne vil berige C-suiten med.
I kan med fordel indsamle og...

Login to read the rest of the article


Jens Adamsen

Jens er direktør og Content Marketing Evangelist hos konsulent- og servicevirksomheden Victornizer. Han er specialist i Content Marketing Excellence og hjælper ledelsen hos danske B2B-virksomheder med at opnå ny vækst i Danmark, Nordeuropa, USA og Brasilien. Derudover er han ledende underviser i Content Marketing på KEA.

 • Share on Facebook
 • Share on Twitter
 • Share on LinkedIn
 • share with friends
 • Share on Google+

Tina da Silva and Hans Christian Bothmann likes this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
 • Articles and talks
 • Free seminars and briefings
 • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More