Insights on Marketing & Technology

Genvejen du ikke kan undvære

Content mapping er din ultimative genvej til en databaseret content strategi, der afdækker dit potentiale Der er ingen grund til at starte fra scratch, når du skal lave din content marketing strategi. Med content mapping - hvor du kortlægger dit eksisterende indhold - får du viden om: Dit udgangspunkt, dine sorte huller, dit potentiale. Alt sammen uvurderlig indsigt, når du skal skabe retning og sætte mål for din content marketing strategi. At content mapping samtidig sparer dig tonsvis af timer og forenkler content produktion fremadrettet, er en bonus.

Sofie hermansen
 • By: Sofie hermansen
 • Published: 08-08-2016

Hvad FLSmidth lærte af content mapping

Det var en kold sommer sidste år - og findes der så noget bedre, end at krølle sig sammen på kontorstolen, mens du bid for bid gnaver dig gennem godt 400 stykker content om cement?

Jeg ved ikke, hvad du lavede sidste år, men jeg fik en intensiv indføring i pyroprocessering, cement mills og hydrauliske roller presses.

Og udover, at jeg nu kan slå de fleste i top 10 cement-relaterede Bezzerwizzer spørgsmål (for de findes vel?), var udbyttet for FLSmidth til at tage og føle på.

På baggrund af et komplet overblik over deres content, opdagede de nemlig:

 •        At de primært havde content til eksisterende kunder.
 •        At de havde behov mere content til en af deres kernemålgrupper.
 •        At potentialet for at skabe flere leads med content, der fokuserede på målgruppernes behov (fremfor for egne produkter) var enormt.

Mon ikke den slags viden kan kvalificere de fleste content marketing strategier?

Content mapping sparer tid og giver bedre resultater på den lange bane

Men det var sådan set bare den umiddelbare værdi. På den lange bane giver content mapping - for FLSmidth og andre eventyrer udi kortlægningens kunst - mulighed for at producere bedre content hurtigere.

Content mapping forøger værdien af dit content

IIH Nordic laver content mapping for en del af vores kunder, og en fast del af vores content mapping er at identificere dine største content guldklumper. For når du først har gravet dem op af mulden, kan de opdateres og genbruges.

Dermed øges værdien og levetiden af dit content. Det er vigtigt for alle os, der jagter tid og ressourcer.

Content er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Så sørg for, at du kan finde det igen, så det kan leve længere end i en artikel i nyhedsbrevet eller i en post på social.

Content mapping er et tag-selv-bord for tekstforfattere

Når vi kortlægger content, gør vi det blandt andet i til forhold persona/målgruppe, fase i kunderejsen, emner, temaer mv. - og vi sørger for, at det er søgbart.

Det reducerer markant den tid, der skal bruges på briefs og research. Og det betyder, at når jeg skal skrive en ny artikel for FLSmidth, kan jeg i dag gøre det på godt den halve tid.


Content mapping hjælper med at dirigere leads gennem kunderejsen

Fordi vi har 100% styr på content og ved hvilket emne, hvilken persona og hvilken fase i kunderejsen content er målrettet, kan vi...

Login to read the rest of the article


Sofie Hermansen

Sofie hjælper virksomheder med at få flere leads, øge brand awareness og lukke ordrer med content marketing. Som senior content writer i konsulentvirksomheden, IIH Nordic, er hun med i hele processen fra strategi til eksekvering og effektmåling.   

 • Share on Facebook
 • Share on Twitter
 • Share on LinkedIn
 • share with friends
 • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
 • Articles and talks
 • Free seminars and briefings
 • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More