Insights on Marketing & Technology

Survey, Marketing afdelingen 2017: 100% fokus på Content Marketing

I vores undersøgelse omkring fokus og strategi i Marketing afdelingen 2017, spurgte vi jer, medlemmer, hvor jeres fokus kommer til at ligge i 2017, og hvad det ville betyde for organisationen af ressourcer og kompetencer i marketingafdelingen i fremtiden. Det område de fleste svarede at der skulle fokuseres på var Content Marketing. Et interessant svar kom fra Christian Mikkelsen, som er Business Development Manager hos Apport Systems, som svarede at de vil gå 100% ind i Content Marketing i 2017. Vi har taget en snak med Christian og spurgt yderligere ind til om der er brug for flere eller færre ressourcer i 2017 og hvad den største forandring i marketingafdelingen bliver, og hvordan disse ændringer skal håndteres.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
 • By: Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
 • Published: 18-10-2016

Hvilket område kommer I til at fokusere mest på at blive bedre til i 2017?

Content Marketing 

Hvorfor? - og hvad vil dette betyde for jeres organisering af ressourcer og kompetencer i marketingafdelingen i 2017?

Udfordringen i en B2B virksomhed, hvor projektsalg er hovedfokus gør at vi går 100% ind i content marketing delen for at få fat i potentielle kunder tidligere i beslutningsprocessen. I dag varierer et projektsalg mellem 12-24 måneder i indløb før kontraktunderskrift og en minimering af denne tid gør alene det økonomiske perspektiv meget mere interessant. Kan man levere "objektiv" viden om sine produkter og have klare holdninger til emnet, vil content blive så meget mere interessant og derved skabe endnu mere fokus på kunderejsen.

Får I brug for flere eller færre ressourcer i jeres marketingafdeling i 2017, og hvilke?

Hvis den konverteringsrate som vi forventer at opnå går i den rigtige retning vil vi i løbet af 2017 skulle kigge på flere ressourcer i marketingafdelingen.

Marketing og salgsorienterede ressourcer med fokus på digital tilstedeværelse og customer journey bearbejdning.


Du nævner I vil have fokus på digital tilstedeværelse – hvorfor er det vigtigt for jer og hvilke ændringer har I/vil I foretage for at opnå dette?

Kravene til den digitale tilstedeværelse øges kraftigt og B2B segmentet som vi tilhører fornemmer også at disse krav skærpes. Vi har derfor besluttet..

Login to read the rest of the articleChristian Boie Nordstrøm Mikkelsen 

Christian er Business Development Manager hos Apport Systems og har arbejdet med salg, forretningsudvikling og kommunikation i 30 år. Han har tidligere været selvstændig indenfor kommunikation og ansættelse hos eks. PostNord og Arctic Paper.

 • Share on Facebook
 • Share on Twitter
 • Share on LinkedIn
 • share with friends
 • Share on Google+

Anja Højløkke Rasmussen likes this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
 • Articles and talks
 • Free seminars and briefings
 • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More