Insights on Marketing & Technology

Market #88

Digital Strategy
Digitalisering er ikke et mål – det er et middel

Digitalisering er ikke et mål – det er et middel

Jes RørbechPartner at MOMENTO consulting a/s

Vi bruger lige nu rigtigt mange kræfter og penge på digitalisering af forretning og markedsføring – men bruger vi dem rigtigt? Griber vi de basale og umiddelbart helt banale HV-spørgsmål forkert an i arbejdet med digitalisering, så fejler vi. Det sker, når vi starter med ’Hvad’, efterrationaliserer et ’Hvorfor’ og springer ’Hvordan’ helt over. Hvad er nøglen til en effektiv udnyttelse af investeringerne i digitalisering egentlig?

Read on →
12 trin til en succesfuld digital strategi og vækst

12 trin til en succesfuld digital strategi og vækst

Kasper EbsenDigital direktør og partner at No Zebra

Alt for mange virksomheder ”glemmer” desværre at prioritere arbejdet med og refleksionerne omkring deres digitale strategi. Ja, de fleste har sågar ikke en formaliseret digital strategi. Min erfaring er, at det i rigtig mange tilfælde betyder tabt indtjening pga. det uudnyttede potentiale, der ligger i at tænke digitalt, når man driver en virksomhed anno 2017.

Read on →
Virtual reality skal gi' resultater

Virtual reality skal gi' resultater

Michael Harboe, VirsabiStrategic Advisor & CEO at Virsabi - Virtual Reality in business

Har du først prøvet et high-end Virtual Reality headset, er det godt nok svært at få armene ned over alle de nye muligheder. Opmærksomheden på augmented – og virtual reality blomstrer. Danske Tv-stationer holder heller ikke igen med, at dele deres begejstring for mulighederne, og vi er mange som er en smule ramt af teknologi begejstring.

Read on →
Sådan opstår bobler på sociale medier

Sådan opstår bobler på sociale medier

Redaktionen, Market CommunityMarket Community

Hvad sker der helt teoretisk set når en 17 årig dreng fra Vejle kan få knap 1 mio. følgere på Instagram og 5 mio. følgere på Facebook ved at ligne Justin Bieber? Dette kan forstås og forklares med bobleteorien. Vincent F. Hendricks, som bl.a. er professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier, forklarer i sin nye bog, ’’SPRÆNG BOBLEN’’, teorien bag bobler. MARKET har spurgt Vincent F. Hendricks hvilke faktorer der gør sig gældende for at bobler opstår, og hvordan anvendelsen af sociale medier, ifølge ham, ser ud i fremtiden.

Read on →
Digital strategi set fra en anden tidsalder

Digital strategi set fra en anden tidsalder

Christian Boie Nordstrøm MikkelsenBusiness Development Manager at Apport Systems

Modenhed, ærgerrighed og resultatorienteret – det er vel en ganske fin beskrivelse af en person i min alder, der gennem et langt liv har fokuseret på salgets udfordringer og den fysiske kommunikation.
Her står mange så ligesom mig med al’ den viden man har omkring do’s and dont’s når det gælder markedskommunikation i en situation, hvor den viden man har skal komplimentere den meget nødvendige digitale strategi i en virksomhed der gerne vil positioneres lokalt og globalt.

Read on →
Hvad gi'r succes på Facebook?

Hvad gi'r succes på Facebook?

Janne HøgshøjDirektør at Danish Connection

Det er fedt at være på Facebook, hvis du ved hvorfor du er der, hvad du vil opnå, hvad du vil fortælle, hvordan du skaber værdifuldt indhold, hvornår du skal gøre det, hvem dine brugere er - og hvem der skal være Social Media Manager.

Read on →
Are you aware you’re only reaching 20% of your market?

Are you aware you’re only reaching 20% of your market?

mikkel Bach-AndersenGroup Account Director at Kunde & Co

By only reacting to customer demand instead of stimulating and creating it, marketers enter a price-driven, zero-sum arena that inevitably becomes a race to the bottom. The time has come to take a break from the insatiable hunt for empty digital conversions and look at the bigger picture to plan a race back to the top of your sales charts.

Read on →
A Digital Strategy with True Purpose

A Digital Strategy with True Purpose

Casper ForsströmCommunications Consultant at Ingeniørforeningen IDA

How should you approach working with your digital strategy and how does it play together with your overall business strategy? How does it promote purpose?

Read on →
Giver det stadig mening at tale om digital strategi?

Giver det stadig mening at tale om digital strategi?

Heidi CollinDigital Strategy Manager at Novicell

Det er efterhånden et spørgsmål mine kollegaer og jeg er blevet stillet mange gange. Lad mig starte med at slå min mening fast: Så længe der er basis for at arbejde med digital transformation ude i virksomhederne, så er der også basis for at tale om digital strategi.
Måske er en af de bagvedliggende årsager til denne diskussion i virkeligheden, at der er rigtig mange forskellige definitioner af, hvad en digital strategi er.

Read on →
Hvor er min CMO Super helt?

Hvor er min CMO Super helt?

Trine BørveSr. Conference Manager at IDC Nordic

"Living as we do in an age of noise and bluster; success is now measured accordingly. We must all be seen, and heard … " - Daphne du Maurier, 1938. Spoler vi næsten 80 år frem I tiden fra Du Maurier's citat – så har vi stadig behovet for at blive set og hørt. Vi kæmper stadig kampen om at skære igennem støjen og nå kunderne i øjenhøjde. Idag, kræver den synlighed en altoverskyggende digital tilstedeværelse.

Read on →
Hovedløs digitalisering

Hovedløs digitalisering

Claus DueCRM Strategic Advisor at Due & Partners

Det er nemt nok at skrive en artikel om, hvordan virksomhedens digitale strategi fører til Paradis. For det sker i medvind, hvor alle nikker bifaldende som ”puppets on a string”. Lang mere udfordrende er det at gå mod begejstringen og være kritisk. Så det gør jeg…

Read on →

Invites