Insights on Marketing & Technology

Digital strategi set fra en anden tidsalder

Modenhed, ærgerrighed og resultatorienteret – det er vel en ganske fin beskrivelse af en person i min alder, der gennem et langt liv har fokuseret på salgets udfordringer og den fysiske kommunikation. Her står mange så ligesom mig med al’ den viden man har omkring do’s and dont’s når det gælder markedskommunikation i en situation, hvor den viden man har skal komplimentere den meget nødvendige digitale strategi i en virksomhed der gerne vil positioneres lokalt og globalt.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
 • By: Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
 • Published: 23-12-2016

Hvor skal man starte, hvem skal man adressere, hvilke medier skal man ramme og hvilke delmål skal opfyldes i processen? 

Spørgsmålene var utroligt mange og faldgruberne store. 
I en stor lille virksomhed er det umådeligt vigtigt at ramme plet så hurtigt som muligt med de investeringer der følger i kølvandet, ved først at definere den digitale strategi og efterfølgende eksekvere på den.

Så hvor starter man?

Start altid med at definere målet:

 1. Hvad vil vi gerne opnå og hvornår vil vi gerne opnå det?
 2. Hvem er målgruppen og hvem skal involveres?
 3. Hvad kommer der på bagsiden af det først stillede mål?

Alle har stiftet bekendtskab med processen, der synliggør et attraktivt mål, og når målet efterfølgende er indfriet helt eller delvist opstår der et vakuum frem til de efterfølgende indsatser og mål defineres, hvilket der sjældent er tid, rum og økonomi til i en stor lille virksomhed.

Egen erfaring

Vores mål i første omgang var meget lavpraktisk, vi vil gerne ændre vores kunders købsrejse og arbejde os mere ind i bevidstheden på dem som et ærligt og menneskeligt islæt i en branche som indeholder rigtig mange udbydere og varianter af den samme ydelse – software.


Med hjælp udefra

Det blev meget hurtigt tydeligt for mig, at denne rejse kunne vi ikke foretage selv, og at der derfor skulle specialister ind over, som kunne...

Login to read the rest of the article


Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen 

Christian er Business Development Manager hos Apport Systems og har arbejdet med salg, forretningsudvikling og kommunikation i 30 år. Han har tidligere været selvstændig indenfor kommunikation og ansættelse hos eks. PostNord og Arctic Paper.

 • Share on Facebook
 • Share on Twitter
 • Share on LinkedIn
 • share with friends
 • Share on Google+

Søren Vasø Hansen and Vibeke Vangkilde likes this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
 • Articles and talks
 • Free seminars and briefings
 • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More