Insights on Marketing & Technology

Hvor er min CMO Super helt?

"Living as we do in an age of noise and bluster; success is now measured accordingly. We must all be seen, and heard … " - Daphne du Maurier, 1938. Spoler vi næsten 80 år frem I tiden fra Du Maurier's citat – så har vi stadig behovet for at blive set og hørt. Vi kæmper stadig kampen om at skære igennem støjen og nå kunderne i øjenhøjde. Idag, kræver den synlighed en altoverskyggende digital tilstedeværelse.

Trine Børve
  • By: Trine Børve
  • Published: 05-12-2016

Digitalisering er et samarbejde.

Siden 2009 har IDC fulgt ”Tech Marketing Spend” og den del af marketing budgettet der allokeres til digital marketing er tredoblet på bare 7 år. 

Men inden vi hovedkulds kaster penge ind i den digitale arena, bør vi spørge os selv, hvor pengene bedst investeres. Det er her den digitale strategi under ledelse af CMO'en skal vise sit værd. Det er vigtigt, at organisationen forstår de udfordringer den står overfor i den digitale æra.

Digitaliseringen går på tværs af funktioner og afdelinger - det er ikke en kamp mellem forretning, marketing og IT - nej, det er et samarbejde. Et samarbejde der, forudsat at det fungerer, repræsenterer en mulighed for at øge forretningsværdien. Det kræver at hele organisationen støtter op om virksomhedens digitale transformation, hvilket kan være virkelig svært at opnå, hvis organisationen er organiseret i siloer og har vandtætte skodder mellem afdelingerne.


Digital strategi løber på tværs

Et af de mere interessante skift, der er sket for marketing de sidste 10 år, er transitionen fra den traditionelle strategi omkring at skubbe produkter..

Login to read the rest of the article


Trine Børve

Trine, BSc exp. Ing. og HD(O), er Sr. Conference Manager hos IDC. Trine har været i IDC siden 2006 og står i spidsen for IDC’s konferencer, med ansvar for strategi, indhold og markedsføring samt projekter på tværs af IDC der kombinerer både research, consulting og Go-To-Market services.
Trine er en erfaren moderator og har igennem de sidste 4 år, stået i spidsen for flere større events, workshops og været drivende kraft på flere af IDC’s advisory boards.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • share with friends
  • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
  • Articles and talks
  • Free seminars and briefings
  • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More