Insights on Marketing & Technology

Market #89

Mobile First
Hvordan ser Mobile Marketing ud i 2017?

Hvordan ser Mobile Marketing ud i 2017?

Redaktionen, Market CommunityMarket Community

Vi har spurgt jer medlemmer, hvor vigtig mobilen er for jeres marketing, og hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing I vil fokusere mest på i 2017 og hvorfor. Vi har valgt et udpluk af svarene, som er blevet uddybet og kan læses i artiklen her.

Read on →
The utilities embraces mobile technology

The utilities embraces mobile technology

Nanna Nørskov BoxillProject Manager at Nodes ApS

Mobile technology has made a permanent impact on both business and consumers. This also applies to the utilities that offers a vast range of apps for both customers, professionals and investors. Now more than ever we use apps on our smartphones and tablets to be in touch and connected to our surroundings, whether it’s for personal use, work or hobbies. It’s therefore wise to think about how mobile technology can add the right value to your business. Content should be accessible and easy to use whilst still being a useful tool in our whereabouts. The utility sector is the perfect example of an industry that exhibits a variety of features that mobile technology can embrace.

Read on →
Hvad Mobile First vil betyde for SEO i 2017

Hvad Mobile First vil betyde for SEO i 2017

Jesper DamtoftPartner og SEO ekspert at Citona

I dag lever vi i en mobile first verden. For mange af os betyder det, at vores mobiltelefon er blevet en stor del af vores daglige rutine. Lige fra at sætte vores alarm før vi går i seng til at tjekke dagens nyheder, mails, lokalisere en butik og så videre. Særligt søgemaskinerne har igennem de seneste år mærket meget til denne trend, hvor mobil-søgninger i dag har overhalet desktop-søgninger. For website-ejere har det resulteret i, at langt flere brugere tilgår deres sider fra mobile enheder.

Read on →
Ændring i forbruger-adfærd: Danskerne handler mobilt

Ændring i forbruger-adfærd: Danskerne handler mobilt

Maria PedersenMarketing Koordinator at DIBS Payment Services

Den mobile e-handel nærmer sig 50%, og forbrugernes krav til webshops stiger kontinuerligt. Det er ikke længere kun de unge, som benytter sig af mobilen når de handler. Også de ældre segmenter er kommet på banen, og i 2016 så vi den største stigning i mobil e-handel blandt de 55-65 årige - en stigning på ikke mindre end 10%. Det er dog stadig blandt de yngre segmenter, at penetreringen er højest, mens det er de 25-54 årige, som stiller de højeste krav til de webshops de handler i.

Read on →
De 5 råd til Google Adwords og mobilen

De 5 råd til Google Adwords og mobilen

Nicolas ZangenbergDigital marketing ekspert at Zangenberg.com

Internet trafik som stammer fra mobiltelefoner og tablets er stødt stigende. I november måned 2016 oversteg denne form for trafik stationære computere for første gang. I starten brugte vi mobiltelefonen til at tjekke mails. Så gik vi over til at bruge den under transporten til og fra arbejde. I dag bruger vi den, hvad enten vi lige skal finde noget uddybende information under et møde eller står i butikken og skal tjekke netpriser. Vi bruger den med andre ord på alle tider af døgnet.

Read on →
Gear up - Den digitale oplevelse er den nye krigszone

Gear up - Den digitale oplevelse er den nye krigszone

Trine BørveSr. Conference Manager at IDC Nordic

Mobilitet er kernen i evolutionen af teknologier, og derfor også kernen i udviklingen af marketing. Det er en førsteklasses billet til at drive interaktion med kunder - både eksisterende og potentielle. Så ”gear up” - er du ikke allerede med på ”mobile-first”, så bør du nok komme i gang.

Read on →
Fra Mobile First til Platform First

Fra Mobile First til Platform First

Morten EskildsenHead of UX at Zupa

Da Luke Wroblewski i 2009 udgav artiklen ”Mobile First” (bogen kom i 2011), blev titlen meget hurtigt et mantra inden for webudvikling. Ikke mindst i forhold til responsivt webdesign, der på det tidspunkt var en ny og meget anderledes måde at tænke webudvikling på. Hidtil havde der kun været desktoppen at tage hensyn til - men det stod klart, at den model stod over for sin snarlige død.

Read on →
4 spørgsmål du skal stille dig selv omkring mobil SEO

4 spørgsmål du skal stille dig selv omkring mobil SEO

Nikolaj MogensenHead of SEO & Owned Media at GroupM

Over halvdelen af alle de søgninger, der idag foretages bliver lavet på mobile enheder. Arbejder du med SEO, er det derfor absolut nødvendigt at arbejde med at forbedre dine placeringer. Du skal tage de mobile søgere seriøst og give dem en hurtig og responsiv oplevelse. På den måde kan du høste mere organisk trafik og tiltrække flere kunder.

Read on →
Mobile Matters for Your Business - Put it first

Mobile Matters for Your Business - Put it first

Brian Egerup KjærulffFounder at Mobtimizers

Mobile has now become our preferred medium, surpassing desktop and other devices. New statistics show that 2 out of 3 digital medium minutes are now spent on mobile. With mobile, customers can stay connected to brands anytime and anywhere, and this has great potential for businesses. Now more than ever, it is imperative to utilize mobile within the consumer purchase journey. Here are a few of Mobtimizers thoughts about how to go about this process.

Read on →
Mobil e-handel hæmmet af skærmstørrelse

Mobil e-handel hæmmet af skærmstørrelse

Lars Hedegaard PedersenJournalist & kommunikationskonsulent at www.agencia.dk

Europæerne handler mere og mere via mobile enheder, men det er fortsat skærmens størrelse, der afgør, hvor meget forbrugerne handler for på nettet. En opgørelse fra Adobe Index viser, at ordrer via smartphones og tablets er henholdsvis 20 og 9 pct. mindre end på de større PC’ere. Dårlig navigation og dårligt design er en del af forklaringen.

Read on →

Invites