Insights on Marketing & Technology

Hvordan ser Mobile Marketing ud i 2017?

Vi har spurgt jer medlemmer, hvor vigtig mobilen er for jeres marketing, og hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing I vil fokusere mest på i 2017 og hvorfor. Vi har valgt et udpluk af svarene, som er blevet uddybet og kan læses i artiklen her.

  • By: Redaktionen, Market Community
  • Published: 03-05-2017

Survey: Mobile Marketing 2017

Med i alt 71 interessante besvarelser prioriterer 47% mobiltelefonen på samme niveau som desktoppen, mens 22% prioriterer desktoppen og andre platforme over mobiltelefonen.

89% af de virksomheder, der besvarede vores survey, havde dog alle forskellige tiltag og projekter inden for mobil marketing i sigte for 2017.
De hyppigste tiltag omhandlede optimering og udvikling af eksempelvis kampagner, hjemmeside og den generelle mobile oplevelse. Derudover var både apps, video-content og sociale medier tilpasset mobilen også hyppigt nævnte tiltag for 2017.

Procentvis fremstilling af hvilket niveau I prioriterer mobilen i jeres marketing:

Vi har udvalgt besvarelser fra fire forskellige virksomheder - Visit Carlsberg, Ase, Destination Bornholm ApS og Ap Pension. To af virksomhederne prioriterer mobiltelefonen på samme niveau som desktop - ligesom 47% af besvarelserne i survey’en, og for de to andre virksomhederne er mobiltelefonen deres vigtigste medie, som de tænker først ind mediemæssigt. 

Læs herunder hvilke tiltag og projekter inden for mobil marketing de fire virksomheder vil fokusere mest på i 2017 og hvorfor.

Uddybende svar fra fire forskellige virksomheder


- Visit Carlsberg, Nikki Jeffries, Communication & Digital Consultant

Hvor vigtig er mobiltelefonen i jeres marketing?
”Vi prioriterer mobiltelefonen på samme niveau som desktop.”

Hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing vil I fokusere mest på i 2017 og hvorfor?
”Som turistattraktion og event-venue er Visit Carlsberg altid interesseret i at finde nye måder, at kommunikere med vores gæster på, både inden de besøger os med off-site marketing, og imens de er på besøg hos os med on-site marketing. Københavns turistattraktioner konkurrerer benhårdt om turistenes opmærksomhed, og det er oplagt at kigge nærmere på noget, som føles mere som underholdning end som kommerciel markedsføring.

Da vi hos Visit Carlsberg har en fantastisk historie at fortælle, samt et velkendt globalt brand, er der mange spændende muligheder inden for AR og VR. Vi ved også godt, at vores internationale gæster har deres mobiltelefoner i lommen, og at de meget gerne vil bruge dem. Derfor skal vi tænke mobile-first i dele af vores kommende planer for udviklingen af Visit Carlsberg senere i år. Gæsterne skal have en mere immersiv oplevelse af Carlsbergs historie i vores historiske rammer, og virtual reality samt augmented reality via mobil har potentiale til at øge salg on-site, samt at drive gæsternes egen WOM marketing efter deres besøg. Planerne er ikke konkrete endnu men bliver udviklet i løbet af 2017.”


- Destination Bornholm ApS, Pernille Kofod Lydolph,Adm. Direktør

Hvor vigtig er mobiltelefonen i jeres marketing?
”Det er vores vigtigste medie, som vi tænker først mediemæssigt.” 

Hvilke tiltag/projekter inden for mobil marketing vil I fokusere mest på i 2017 og hvorfor?
”Vi fokuserer i 2017 på at producere en app samt lancere en ny hjemmeside i responsivt design til feriegæsterne på Bornholm.
App'en skal sikre, at gæsten får et værktøj til den gode ferieoplevelse, når man som gæst er ankommet til øen. Her kan man se hvilke oplevelser, der er i nærheden eller i en given by eksempelvis. Vi ønsker at sikre, at man får et godt indblik i, hvad der sker på Bornholm og forhåbentlig får besøgt de steder og oplevelser, der gør ens ferieophold unikt og dermed værd at genbesøge. Vi, som organisation, kan gå i dialog med kunden gennem ...

Login to read the rest of the article

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • share with friends
  • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
  • Articles and talks
  • Free seminars and briefings
  • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More