Insights on Marketing & Technology

Market #90

Public Relations
Derfor er PR vigtigere i det offentlige end det private

Derfor er PR vigtigere i det offentlige end det private

Claus Nordahl-PetersenCEO at Institut for Business to Government

Der er mange fordomme om offentligt salg. Bl.a. at PR og annoncering ikke kan betale sig.
For hvorfor dog bruge penge på annoncer og tv-sports, når salg til det offentlige i høj grad handler om sælgerens evner til at opdyrke personlige relationer, til at sætte sig ind i den offentlige hverdag, og vurdere kundens behov. Men faktisk er bred markedsføring endnu vigtigere på det offentlige marked end i det private.

Read on →
Sådan timer du din presse-meddelelse bedst muligt

Sådan timer du din presse-meddelelse bedst muligt

Ritzau Bureau

Indeholder din pressemeddelelse en interessant historie eller udvikling, har du en god forudsætning for at få dit budskab behandlet og ende i mediernes spalter. Men der er tidspunkter, hvor det kan være mere optimalt at sende den på end andre. Læs her, hvornår du bedst får redaktionernes opmærksomhed.

Read on →
PR er fremtidens marketing

PR er fremtidens marketing

John ThorupStifter at TÆNDTBo EkkelundStifter at TÆNDT

PR har traditionelt set ikke været en del af danske virksomheders kommunikation. Danske virksomheder sætter stadig i – alt for - vid udstrækning deres lid til klassiske marketingværktøjer – printannoncer, brochurer og kataloger. Men med et mediebillede i hastig forandring presser PR-tankegangen sig dog umærkeligt på i virksomhedernes virkelighed.

Read on →
Er årsberetningen gaaab eller wow?

Er årsberetningen gaaab eller wow?

Janne HøgshøjDirektør at Danish Connection

En årsberetning, der redegør for det forløbne år i virksomheden, foreningen eller organisationen, er en del af den visuelle identitet og er med til at styrke brand og PR. Men design, tekst og papir skal vælges med omhu, hvis anstrengelserne og omkostningerne skal skabe resultater og give omtale i medierne.

Read on →
Top 5 PR things to do in 2017

Top 5 PR things to do in 2017

Naja LybeckerPR Manager, Nordic at Pandora

It’s time to look into the glass bowl! How can we as PR professionals improve our game and make sure to leave our mark on 2017? As the world becomes smaller the number of voices to be heard grows bigger. Times are turbulent and the way we communicate and interact is constantly changing. We want news and we want them fast - on the other hand we want products, brands and people to be sustainable, trustworthy and with a high level of quality. It’s a paradox that leaves PR people with huge challenges.

Read on →
10 måder til at måle på din PR-indsats

10 måder til at måle på din PR-indsats

Eric ZiengsUdvikling og Innovation at Bolius

Hvordan måler man egentlig på relationer, omdømme og selve PR-arbejdet? Det spørgsmål popper ofte op, når presse er en vigtig kanal i virksomheden. Og ja, det kan virke som en umulig opgave at måle på noget, man ikke har konkrete tal på i forhold til salg. Samtidig er det guld værd at indsamle data og gøre det endnu bedre næste gang. Men det ved du godt allerede, ik’?

Read on →
Tag dine tæsk og gå i skammekrogen

Tag dine tæsk og gå i skammekrogen

Lars Pynt Andersen

Du tænker måske, at det altid handler om respons, dialog og imødekommenhed, når virksomhedens barometer står på shitstorm? ”Vi svarer hurtigt og høfligt på alle platforme. Og hvis det går HELT galt, giver vi en undskyldning på Facebook. Så tropper vi op med en lille symbolsk gave, og satser på tilgivelse. Måske kommer vi styrket ud af stormen?”

Read on →
PR og sociale medier skal komplementere hinanden

PR og sociale medier skal komplementere hinanden

Sissel NielsenMedstifter at daily SOCIAL

PR og sociale medier er ikke længere individuelle enheder og skal ikke behandles som sådan. De sociale medier og forbrugernes forventninger og vaner har efterladt traditionel PR i kølvandet, og netop derfor er integrationen af sociale medier i PR en helt afgørende disciplin. I dette indlæg belyser jeg, hvordan denne udvikling har sat sit præg på den traditionelle PR-tankegang.

Read on →
Den klassiske pressemeddelelse er tæt på død

Den klassiske pressemeddelelse er tæt på død

Conni Lagergreen SchmidtCEO, Co-Founder at TargetPR

Mediebilledet har aldrig været mere broget, end det er i dag. Samtidigt popper nye medier op konstant, og Hr. og Fru Danmark udgør i stigende grad deres helt egne medier, hvor de fra den ene dag til den anden kan skabe en shitstorm eller et hype omkring et produkt. I takt med denne udvikling bliver den klassiske pressemeddelelse så mindre relevant? Er pressemeddelelsens tid faktisk forbi?

Read on →
4 steps til hvordan du håndterer shitstorms på sociale medier

4 steps til hvordan du håndterer shitstorms på sociale medier

Nicolas ZangenbergDigital marketing ekspert at Zangenberg.com

Den stigende brug af sociale medier har for mange virksomheder og organisationer ført til en sammensmeltning mellem PR, marketing og kundeservice. Samtidig har den stigende tendens distribueret kontrollen over firmaers omdømme ud til offentligheden, som på de sociale medier kan dele deres gode samt dårlige oplevelser med et bestemt brand med resten af offentligheden.

Read on →
Sådan måler man værdien af PR – eller gør man?

Sådan måler man værdien af PR – eller gør man?

casper jannspartner at integral

Kravet om præcis og underbygget dokumentation for effekt har nu også indhentet kommunikations- og PR-folket. Men hvordan måler man så værdien af medieomtale? Forfatteren kigger her nærmere på den gamle og velkendte AVE-metode, de alternative Barcelona-principper og viser en tredje mulig vej.

Read on →

Invites