Insights on Marketing & Technology

Bliv ekspert i brugerdrevet innovation med Design Thinking

Hvis du ligesom så mange andre har svært ved at finde hoved og hale i de mange forskellige innovationsmetoder, der har set dagens lys igennem de sidste år, så frygt ej. Design Thinking er til dig, der vil holde brugeren i fokus, og udvikle produkter og koncepter der skaber værdi. Og hvad mere har du brug for?

Ditte Swane
  • By: Ditte Swane
  • Published: 25-04-2017

Alle kan være med i legen - hvis de kender spillereglerne

Design Thinking er ikke kun en innovationsmetode, men i høj grad også et mindset, du bliver nødt til at tilegne dig. Design Thinking er en sjov og anderledes måde at tænke på, hvor brugeren er i fokus igennem hele designprocessen, og det bedste ved det hele er, at alle kan være med i legen. Du behøver ikke være født med en kreativ krøllet hjerne eller være indehaver af en lang videregående uddannelse, for at kunne få det fulde udbytte af værktøjet. Design Thinking er nemlig ikke en fast formel, men et værktøj du kan modellere og omforme, som du lyster - men kun hvis du har den fulde forståelse og respekt for værktøjet.

Metodens 5 faser leder dig hen til et slutprodukt, der er i øjenhøjde med din bruger, og som skaber værdi for dem. Men hvordan finder du ud af, hvad der skaber værdi? Det er netop dette, de to første faser har til formål at belyse. Efterfølgende bevæger du dig ind i den kreative proces, og afslutningsvis udarbejder du dit produkt eller koncept, for at kunne måle på det. Design Thinking er en iterativ proces, hvor du på forhånd ikke ved, hvordan din rejse igennem faserne vil udarte sig - og det er helt okay.

Udforsk dine brugere med Design Thinking

Det er ingen hemmelighed, at Design Thinking har været i designernes, udviklernes og andet kreativt godtfolks søgelys de sidste år, hvorfor den også har ...

Login to read the rest of the article


Ditte Swane

Ditte er uddannet Entrepreneur & Design Manager og læser nu en professionsbachelor i Digital Konceptudvikling på Erhvervsakademi Aarhus. Hun har igennem de sidste tre år arbejdet med Design Thinking i forbindelse med projektarbejde for større danske virksomheder. Derudover arbejder hun som tekstforfatter for det aarhusianske tekstbureau, TEXTA.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • share with friends
  • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
  • Articles and talks
  • Free seminars and briefings
  • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More