Insights on Marketing & Technology

Market #93

Video Content
VR - Til events, til social eller bare helt til grin?

VR - Til events, til social eller bare helt til grin?

Erik MortensenBusiness Relationship Manager & Head of Business Events Denmark at VisitDenmark

Det er mere end et år siden, at vi hos VisitDenmark iværksatte det første tiltag med VR-teknologien. Erfaringerne er gode, og der er ingen tvivl om, at for en markedsføringsorganisation som VisitDenmark, der står bag flere velbesøgte events årligt fordelt over hele verden, så er VR et godt add'on til de øvrige oplevelser, vi tilbyder.

Read on →
Video på mobilen - En vigtig aktiverings kanal

Video på mobilen - En vigtig aktiverings kanal

Steffen Krabbenhøft

Video markedsføring på mobilen har aldrig været mere effektiv til at konvertere kundeemner til kunder. Video markedsføring er en af de mest engagerende former for indhold, du kan tilbyde din potentielle kunder, og det passer perfekt til alle enheder men især mobilen. Men nogle tror fejlagtigt, at video markedsføring er let. Så hvis du ikke får de ønskede resultater, er det tid til at tænke på nogle af de ting, du kan gøre samtidig med, at du skal stille større krav til din leverandør.

Read on →
Tænk video content ind i din SEO strategi

Tænk video content ind i din SEO strategi

Peter Kragh LauritsenHead of SEO at TEXTA ApS

Har du arbejdet bare en halv time med søgemaskineoptimering (SEO), kender du sikkert til de klassiske råd såsom optimerede meta-titler, H1’ere og tekstindhold. Google er dog en holistisk søgemaskine, hvilket betyder, at hundredvis af forskellige parametre spiller ind i vurderingen af, om din side ligger nummer 1 eller må indtage en placering bagerst i feltet.

Read on →
3 kreative tips til vinkling af den videobaserede kundecase

3 kreative tips til vinkling af den videobaserede kundecase

Jens AdamsenCEO at Victornizer

Indhold som kundecases har ofte stor betydning, når virksomheder overvejer at blive kunder hos jeres virksomhed. Samtidig er videoformatet i eksplosiv vækst, hvilket gør det værd at overveje udgivelse af den næste B2B-kundecase som video. Det er imidlertid vigtigt at tænke over, hvordan I vinkler historien med størst udbytte for potentielle kunder. Her er forslag til ny strategi og tre kreative tips til vinkling.

Read on →
Video SEO gør dig synlig på verdens næststørste søgemaskine

Video SEO gør dig synlig på verdens næststørste søgemaskine

Nicolas ZangenbergDigital marketing ekspert at Zangenberg.com

YouTube er den næststørste søgemaskine i verdenen efter Google. Hvert minut bliver der uploadet 300 timers videoindhold, og YouTube har 1 milliard brugere hver måned, så hvordan sikrer du, at dine videoer ikke forsvinder i mængden? At have interessant og engagerende indhold er selvfølgelig det vigtigste, men det at lægge det ud på YouTube er ikke nok. Her er 5 råd som forbedre din synlighed.

Read on →
Increase Conversion with Video Content in the App Stores

Increase Conversion with Video Content in the App Stores

Brian Egerup KjærulffFounder at Mobtimizers

The way we consume mobile content is rapidly developing. Today, we take our information on the go. And making users want to stay longer is key to marketeers in this mobile era. Enter video content, which has proven to increase the time spent by visitors on your site. When it comes to making sure your mobile site or app gets the attention it needs, video is also an efficient way of securing higher conversion and drive more organic downloads. Here, you get Mobtimizers tips to making video work in the App Stores.

Read on →
Event Marketing er Online Content

Event Marketing er Online Content

Henrik Wissler DuusActivation Manager at CULT A/S

Når virksomheder overvejer at kaste sig ud i event marketing, dør tanken ofte, når kontaktprisen regnes ud. For at lave en happening på gaden, et større sport event eller noget helt tredje er bestemt ikke gratis, det kræver ofte både økonomi og personel ressourcer. Men at se et marketing event som en isoleret aktivitet er en STOR fejl.

Read on →
Den globale flodbølge - Video Content

Den globale flodbølge - Video Content

Christian Boie Nordstrøm MikkelsenBusiness Development Manager at Apport Systems

Den nye virkelighed, som i den grad er præget af sanseindtryk, er gennem nogle år blevet præget af online kanalerne YouTube og Facebook, som på bedste vis er lykkedes med at holdningsbearbejde deres brugere i brugen af Video content og virkemidlerne inden for denne genre. Alle undersøgelser peger i retning af et endnu større forbrug af video produktioner i forbindelse med branding inden for B2B og B2C, hvor specielt B2B har været længere tid om at finde nøglen til succes inden for dette område.

Read on →
Sådan optimerer du dine YouTube-videoer til Search

Sådan optimerer du dine YouTube-videoer til Search

Nikolaj MogensenHead of SEO & Owned Media at GroupM

Video bliver stadig mere udbredt som medie til godt indhold, og video fungerer bedre i en række medier qua dets format. Video har dog en udfordring, og det er, at det ikke kan indekseres af søgemaskiner som Google og YouTube. Derfor tager jeg dig her igennem de elementer, du skal huske, når du uploader en video til YouTube, hvis du vil sikre størst mulig synlighed både i Googles søgemaskine og på YouTube.

Read on →

Invites