Insights on Marketing & Technology

Den globale flodbølge - Video Content

Den nye virkelighed, som i den grad er præget af sanseindtryk, er gennem nogle år blevet præget af online kanalerne YouTube og Facebook, som på bedste vis er lykkedes med at holdningsbearbejde deres brugere i brugen af Video content og virkemidlerne inden for denne genre. Alle undersøgelser peger i retning af et endnu større forbrug af video produktioner i forbindelse med branding inden for B2B og B2C, hvor specielt B2B har været længere tid om at finde nøglen til succes inden for dette område.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
 • By: Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
 • Published: 15-05-2017

B2C markedet har gennem TV reklamer været vant til at skulle have sanseindtrykkene aktiveret, og man taler eksempelvis om, at der inden for en overskuelig periode skal produceres online indhold, der rammer sanserne endnu mere, hvor dufte kommer i spil gennem de fysiske leveringer, når videodelen har leveret deres budskab.

Video content er idag kraftigt bundet op på et kommercielt reklame univers, som ofte indeholder et eller flere 3. parts reklamebudskaber. Reklame frekvenser som lægger beslag på op til 30 sekunder af modtagerens tid, før videocontent delen bliver tilgængelig. Her er det netop vigtigt at adskille de 2 discipliner, hvor reklamer er content rettet mod forbrugeren, mens selve videoen ofte er mere projektorienteret eller har fokus på større initiale omkostninger.

Video content er i dag den største værdiskaber inden for content management i min optik, og der er skabt en trend, der kun kan udvikles fremover gennem brug af mere og mere sofistikerede værktøjer, herunder analysedelen, som giver det objektive billede af content delens impact

Som B2B virksomhed står vi ved en skillevej, hvor den traditionelle marketingvej via annoncer, klassisk website og brochurer udfordres af disse nye trends. Vi kommer i min optik ikke til at se vores B2B videoproduktioner startende med reklamer for skyllemiddel, da dette uden tvivl vil skabe en anden slags modtagelse i projektverdenens beslutningslag, der ikke nødvendigvis ville være til den positive side - kald det konservativt eller ej.

En god rådgiver sagde til mig for nyligt, at man kun skal levere det, man selv gerne ville se eller modtage, og man skal levere det med hjertet - hvilket faktisk er meget sigende for hvor grænsen til det “usmagelige” i B2B universet går. 

Vi har som virksomhed valgt at bruge B2B video content som en del af brugerfortællingen, hvor fokus 100% ligger på kundernes oplevelse af os som virksomhed og produktet som helhed - detaljerne i produktet holdes helt ude af disse produktioner. 

Video content delen anvendes som teaser til vores videns univers online, hvor man som seer efterfølgende kan grave sig ned i materien på det enkelte område af produktet, hvilket vi tror på ... giver den største seriøsitet for de beslutningstagere, der sidder og vurderer, om vi skal være deres leverandør eller ej.

Video content delen skal i vores virksomhed skabe værdi og aktivere de følelser vi gerne vil have frem som vores virksomheds DNA - mennesket først og alt andet efterfølgende.

Vi kommer uden tvivl til at udvikle video content delen til at ...

Login to read the rest of the article


Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen 

Christian er Business Development Manager hos Apport Systems og har arbejdet med salg, forretningsudvikling og kommunikation i 30 år. Han har tidligere været selvstændig indenfor kommunikation og ansættelse hos eks. PostNord og Arctic Paper.

 • Share on Facebook
 • Share on Twitter
 • Share on LinkedIn
 • share with friends
 • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
 • Articles and talks
 • Free seminars and briefings
 • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More