Insights on Marketing & Technology

Event Marketing er Online Content

Når virksomheder overvejer at kaste sig ud i event marketing, dør tanken ofte, når kontaktprisen regnes ud. For at lave en happening på gaden, et større sport event eller noget helt tredje er bestemt ikke gratis, det kræver ofte både økonomi og personel ressourcer. Men at se et marketing event som en isoleret aktivitet er en STOR fejl.

Henrik Wissler Duus
 • By: Henrik Wissler Duus
 • Published: 15-05-2017

Selvfølgelig laver man et event for at placere sit brand i et scenarie, der underbygger brandet og styrker opfattelsen af brandet for dem, der deltager i eventet. I min optik er der dog en endnu større grund til, at virksomheder skal arbejde med event aktiviteter…. VIDEO CONTENT!

Det er selvfølgelig vigtigt, at dem der deltager har en god oplevelse med brandet, men næsten endnu vigtigere er, at man laver et event som også kan fange alle ens online følgere. Altså noget der også er interessant for ens følgerne at se en video omkring efterfølgende, og som kan vække nogle følelser hos dem. 

I min optik er video det klart fedeste at arbejde med i forbindelse med events. Det er meget nemmere at udvikle levende og underholdende indhold ved video sammenlignet med stillbilleder. Om det så skal være en aftermovie, live transmission eller et helt andet format er alt afhængigt af, hvad der passer bedst til det pågældende event.

Når vi udvikler events er video/online content noget af det første, vi tænker ind. Hvordan kan vi gøre eventet relevant og interessant for dem, der ikke deltager, men som skal ”opleve” det online efterfølgende. Vi tilføjer ofte elementer til et event, fordi det vil virke godt på video, samtidigt tænker vi også skud og vinkler ind, når vi planlægger de forskellige elementer til et event.

I din planlægning af et event er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er stor forskel på, hvad der er fedt for dem, der deltager i eventet, og hvad der vil være fedt og relevant for dem, der ser videoen efterfølgende. Du kan måske endda give dem, der ser videoen nogle oplevelser, som man ikke kunne få til selve eventet. Dette gør det relevant for dem, der ikke deltog i eventet men også dem, som var en del af eventet.

Hvis jeg skal prøve at blive lidt mere specifik og give et par eksempler på videoer, man kan producere i forbindelse med et event, så kunne det f.eks. være: 

 • Behind the scenes: Lad seeren få en oplevelse af eventet som man kun ville kunne få ved at se filmen. Hvordan så det ud i ...

Login to read the rest of the article


Henrik Wissler Duus

Henrik sidder som Activation Manager hos CULT og har fokus på at opbygge stærke brands ved at skabe relationer mellem kunden og virksomhedens brands som f.eks. MOKAÏ, CULT, WONN, SHAKER og CULT COLA på både nationale og internationale markeder. Han har tidligere bevæget sig i restaurationsbranchen og rejsebranchen, så der har i hele hans karriere været fokus på at skabe oplevelser.

 • Share on Facebook
 • Share on Twitter
 • Share on LinkedIn
 • share with friends
 • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
 • Articles and talks
 • Free seminars and briefings
 • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More