Insights on Marketing & Technology

Market #94

Loyalitet
Omni-channel oplevelsen styrer kundens loyalitet

Omni-channel oplevelsen styrer kundens loyalitet

Jes RørbechPartner at MOMENTO consulting a/s

Succesfulde brands og retailere har fuldt fokus på kunderejsen og kundeoplevelsen. Det er helt afgørende for at tiltrække kunder og skabe grundlaget for, at de vender tilbage igen - og det gælder både online og i den fysiske butik.

Read on →
Rethinking Loyalty

Rethinking Loyalty

Alexander Avanthconsultant at Dare Disrupt

Everyone seems to be talking about customer loyalty, but does anyone stop to think about the market conditions that drive loyal behaviour? We've been spoilt by choice, and this abundance has driven an inflation of expectations. Sure, we're more critical than ever of buggy software or faulty products, but ideals are what really tip the scale. If you want to build a loyal base product focus is great, but you will be served better by refining your vision first.

Read on →
Er tiden løbet fra kunde-klubberne?

Er tiden løbet fra kunde-klubberne?

Kent BredahlLoyalty Advisor & Owner at CUORI

Hvor mange kundekort har du? Og hvordan har de påvirket din loyalitet over for de pågældende virksomheder? I gennemsnit har danske forbrugere 3-4 kundekort, og for de fleste vil svaret være, at det ikke har gjort den store forskel på loyaliteten.

Read on →
Lav et loyalitets-program der vinder kundeemnernes hjerter

Lav et loyalitets-program der vinder kundeemnernes hjerter

Torben RasmussenDirektør / Managing Director at Juhlsen A/S

Et loyalitetsprogram har bl.a. til formål at få potentielle kunder til at forelske sig i din virksomhed, men kan man overhovedet lave et loyalitetsprogram for nogen, som slet ikke er kunder af din virksomhed endnu? Efter forelskelsen handler det herefter om at holde gnisten i live, for at de forbliver kunder. Få gode råd til hvordan du vinder den langsigtede kamp om kundernes hjerter lige her.

Read on →
Er loyalitet mere end et klubkort i pungen?

Er loyalitet mere end et klubkort i pungen?

Anne FivelsdalConsumer Insights Director at PerformancePartner

Hvor mange kundeklubber er du medlem af? Hvis du kigger i din pung, hvor mange loyalitetskort, klubkort eller medlemskort har du liggende? En del måske. Men spørgsmålet er hvad får man som forbruger og som virksomhed egentlig ud af loyalitetsprogrammer? Er man som virksomhed sikret loyale kunder, så længe de er medlem af et loyalitetsprogram med tilhørende klubkort og rabatter, eller hvad er det, der gør at forbrugere loyale?

Read on →
Få flere loyale kunder via Marketing Automation

Få flere loyale kunder via Marketing Automation

Kasper EbsenDigital direktør og partner at No Zebra

Rigtig mange kunder forlader en fyldt indkøbskurv på nettet eller ”glemmer” deres interesse i dine produkter, fordi du er ikke tilstede i deres kunderejse. Med automatiserede marketing-flows kan du fastholde kunders interesse og få dem til at komme tilbage til dig igen og igen.

Read on →
Guideline til succesfuld loyalitets-arbejde

Guideline til succesfuld loyalitets-arbejde

Per Østergaard JacobsenDirektør at Efficiens

Der er en række overvejelser der skal foretages, hvis man ønsker at implementere et loyalitetskoncept. Inden man kaster sig hovedkulds ud i et koncept, bør man overveje hvorfor man ønsker at gøre det? Her skal man være særlig opmærksom på hvilket dominerende strategisk mindset man besidder som leder og organisation. Er det, “Promote & Sell, “Listen & Learn”, “Connect & Collaborate eller “Empower & Engage”. Dit mindset vil typisk være determinant for dine handlinger og dermed din løsning. Men ”Mind the Gap” mellem dit mindset, dine kollegaers og kundernes.

Read on →
Få større kundeindsigt med samme mængde data

Få større kundeindsigt med samme mængde data

Thomas Lehman JensenBusiness Manager at Rambøll

Mængden af data eksploderer i disse år, og virksomheder får stadig flere data om deres kunder. Men flere data er ikke en succes i sig selv. Successen ligger i større kundeindsigt, og det kan du få uden at skulle hente yderligere data.

Read on →
Experience Management engagerer og skaber loyalitet

Experience Management engagerer og skaber loyalitet

Michael BramsnæsAdm. direktør at TCC - The Competence Company

Når vi handler på en website, når vi checker ind på et fly, når vi køber et par sko, og når vi går ind ad døren i en restaurant, så oplever vi virksomheden, produktet og servicen. Og vi danner os et indtryk. Bevidst eller ubevidst måler vi oplevelsen. Jo bedre oplevelsen er, jo større er chancen, for at vi kommer igen. Og jo flere gange, vi har en god oplevelse, jo mere loyale bliver vi. Det vil sige at vores loyalitet til en virksomhed, et produkt eller en service er styret af følelser, som kan være vanskelige at kontrollere for en virksomhed. Men med Experience Management kan virksomheder påvirke kunders adfærd til at blive mere loyal. Læs her hvordan.

Read on →
Årets bedste app tip - loyalitet gør forskellen

Årets bedste app tip - loyalitet gør forskellen

Christian NielsenClient Services Director at Nodes ApS

Trods aftagende vækst i salget af smartphones verden over, er apps fortsat populære blandt både forbrugere og virksomheder — og med god grund. For med det rette fokus, er der ikke langt fra investering til værdiskabelse. Det er dog til min store overraskelse at branchen fortsat halter, også internationalt, når det kommer til redegørelse af, hvorfor de vil udvikle en app, og hvordan den skal gavne deres forretning. Jeg håber derfor, at dette skriv kan hjælpe dig til at fokusere på det, der virkelig betyder indenfor apps — nemlig loyalitet.

Read on →
Hvad er kundernes loyalitet egentlig lavet af?

Hvad er kundernes loyalitet egentlig lavet af?

Claus DueCRM Strategic Advisor at Due & Partners

Inden du hopper på kundeklub-ræset eller kaster dig ud i omkostningskrævende bonus-, rabat- eller underholdningsprogrammer, så er det måske en god idé at finde ud af, om det overhovedet har positiv indflydelse på kundernes tilbøjelighed til at forblive kunder.

Read on →
Har loyalitets-programmerne nået et mætnings-punkt?

Har loyalitets-programmerne nået et mætnings-punkt?

Ivan HassinggaardLektor at International Business Academy

I dag betragtes kundeloyalitet som opskriften på en øget indtjening, og det er bl.a. grunden til at mange kaster sig ud i loyalitetsarbejdet. Men når alle efterhånden giver rabat via loyalitetsprogrammer, får man en overeffekt, hvor forbrugerne bliver mætte og handler derefter, styret af pris og placering. Har vi mon nået et mætningspunkt med de ”traditionelle” loyalitetsprogrammer? Som observatør af loyalitetsprogrammer, må man spørge; skabes der loyalitet ved en endimensional fokusering på pris? Og hvis der arbejdes med andre parametre, hvilke kan der så fokuseres på for at skabe gensidig værdi?

Read on →

Invites