Insights on Marketing & Technology

Er Marketing og Blockchain en god cocktail?

Læn dig tilbage og tænk scenarioet igennem - én og kun én version af data som er verificeret og korrekt og så automatiske processer bygget ovenpå. En mulighed kunne endda være, at det blev kunden, der ejede data, og du kunne få indsigt i, hvad der ellers lå, som du kunne krydse med, hvis kunden gav dig lov. Hvis arbejdsforholdet så opholdte, tog kunden da dataene med. De data I har skabt sammen blev anonymiseret, og vupti GDPR overholdelse var ikke længere en udfordring. For slet ikke at nævne de uanede muligheder for at produktudvikle, måle kampagner, indgå personlige dialoger etc.

Charlotte Poulsen
  • By: Charlotte Poulsen
  • Published: 22-08-2017

Jo mere jeg tænker og forstår, jo mere klør det for at komme i gang, men desværre går det slet ikke så hurtigt endda.

Blockchain-teknologien er udviklet i forbindelse med den private globale valuta Bitcoin. Men interessen fra finansverdenen voksede hurtigt, da det stod klart, hvordan blockchain gjorde det muligt at automatisere transaktioner for dem, der havde adgang og dermed kunne spare de mange fordyrende mellemled af godkendelser væk. Mange andre industrier ser mulighederne i denne automatisering og i, at der er konsensus om den seneste og rigtige version af data. Udover finansverdenen ser vi også de første tiltag hos forsyningsvirksomheder og sundhedssektoren, hvor igen blockchain teknologien bruges til de automatiserede transaktioner.

På IT Universitetet i København har man netop oprettet et center for forskning på området kaldet European Blockchain Center. Lederen af centeret, profosser Roman Beck, forudser ligefrem at blockchain bliver, hvad han kalder et OS eller operativ system for fremtidens økonomi - netop fordi det det har potentialet til at automatisere håndteringen af alle slags data herunder godkendelse, validering og registrering. I de store softwarehuse arbejdes der netop nu også på projekter, der skal gøre blockchain-teknologien hurtigere og nemmere for virksomheder at håndtere, så det også bliver et salgsargument for de store it-leverandørers cloud baserede it-løsninger.

Men når vi kommer udover pilotprojekterne med at fjerne ...

Login to read the rest of the article


Charlotte Poulsen

Charlotte, Cand. Merc. International Afsætning, er direktør hos IDC. Charlotte har været i IDC siden 2001, hvor hun startede IDCs event afdeling i Norden. Charlotte har siden udvidet sine ansvarsområder og sidder i dag med det fulde Nordiske ansvar for IDCs ”Go-To-Market” afdeling, IDC Marketing og driver også IDCs andre aktiviteter i Danmark.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • share with friends
  • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
  • Articles and talks
  • Free seminars and briefings
  • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More