Insights on Marketing & Technology

Market #97

Insta, Snap & Twitter
De 2 største fejl du kan lave på Instagram

De 2 største fejl du kan lave på Instagram

Peter SvarreKonsulent og foredragsholder at Petersvarre.dk

Instagram er ikke noget nyt socialt medie, men alligevel kan man stadig blive overrasket over, hvor kort vejen kan være fra komplet anonymitet til celebrity-status på dette visuelt orienterede medie. Er du fotograf med et særligt blik på verden, er du madblogger med en evne til at style mad, eller ser du bare skidegodt ud, så kan Instagram katapultere dig fra en kælderlejlighed til alverdens catwalks og magasin-covers.

Read on →
Instagram vs Snapchat - Kampen om de unges opmærksomhed

Instagram vs Snapchat - Kampen om de unges opmærksomhed

Signe GrenDigital Rådgiver at Astrid Haug Bureau

De unge er en attraktiv målgruppe for mange virksomheder og organisationer. Men hvordan fanger man dem på sociale medier som Snapchat og Instagram? Snapchat blev på rekordtid super populært, og det fik Instagram øjnene op for i kampen om de unge brugere. Men hvad skal man som virksomhed eller organisation være opmærksom på, når man begiver sig ud på Snapchat og Instagram? Og hvad er forskellen på de to medier egentlig?

Read on →
Sådan bruger du Instagram og Snapchat til kampagner

Sådan bruger du Instagram og Snapchat til kampagner

Katrine Marie KlitgaardCreative Lead at DSG

En samtale er sjovest, når du får svar. Medmindre du er af typen, der ser stilhed som enighed og foretrækker det sådan. Bevares: det må du også gerne. Men jeg vil nu alligevel vove den påstand, at du - og dine brugere - vil nyde jeres relation mere, hvis du taler MED dem og ikke blot TIL dem. Det er ligesom på en date. Du kan kun gøre dig fortjent til endnu et møde, hvis du har arbejdet for sagen, gjort dig interessant og også har husket at lytte. Og sådan er det egentlig også med de sociale platforme og brugerne herpå: Hvis du kun kan bralre op om hvor fantastisk, du er, så bliver du ikke inviteret ud igen…

Read on →
Er din SoMe-strategi brygget på mave-fornemmelse eller data?

Er din SoMe-strategi brygget på mave-fornemmelse eller data?

Jakob HøeghSocial Business Advisor at Infomedia A/S

”Digital is the future” har du sikkert hørt før, men sociale og digitale medier er ikke fremtiden. Det er nu og her. Sociale medier flytter magt og holdninger, mens du læser dette, og er din virksomhed ikke tilstede digitalt, er I allerede bagud på point.

Read on →
Drop Facebook - her er styrken ved de andre sociale medier

Drop Facebook - her er styrken ved de andre sociale medier

Lars Aaes

Når der bliver talt om sociale medier i den danske kommunikationsbranche, tænker mange Facebook som det første. Det er en helt naturlig reaktion, når nu 64% af danskerne bruger det hver dag. Men i vores iver for at ramme de rette mennesker med vores budskaber, skal vi huske, at der er en flodbølge af andre sociale medier med hver sit fokus og hver sine styrker, som Facebook ikke besidder. Herunder vil jeg derfor gå i dybden med et par af dem.

Read on →

11 Social Media Trends to watch out for in 2018

Can you believe 2017 is almost over and 2018 will be here before we know it? While the years may come and go, one thing is always changing: Social media trends. You may have just become used to creating memes and adding videos to your social media channels, but it’s time to learn a whole new set of rules.

Read on →
Derfor bliver dine posts ikke læst

Derfor bliver dine posts ikke læst

Naja LybeckerPR Manager, Nordic at Pandora

Måske du allerede er begyndt at lægge mærke til det? Det er hot at have talent. Ægte, gammeldags talent. Ikke bare se godt ud eller få morgenmaden og skoskabet til at se godt ud. Næ nej. Nu er det skam cool, hvis dit talent er ekspertviden om alt fra tapeter og frimærker til malt whisky eller krydderurter i potter. Hurra for nørderiet og fordybelsen, som lige nu hitter ligeså stort eller større end modebloggere og wanna be popstars på sociale medier.

Read on →
Medie-strømmenes raketfart

Medie-strømmenes raketfart

Christian Boie Nordstrøm MikkelsenBusiness Development Manager at Apport Systems

Vil sociale medier som Twitter, Instagram og Snapchat fortsat sætte dagsordenen for, hvordan vores intelligens udfordres, eller kommer vi til at se varianter gennem andre medier, der overtager denne rolle som trendsetter for de kommende generationer? Med den fart udviklingen tager kan kun vores fantasi sætte grænse for, hvordan vi fremadrettet bliver brugt som marionetdukker i den kommercielle og politiske verdensorden, hvor medierne ganske givet vil presse grænserne for påvirkning til det yderste i forsøget på at overbevise modtageren om netop deres budskab.

Read on →

Invites