Insights on Marketing & Technology

Derfor bliver dine posts ikke læst

Måske du allerede er begyndt at lægge mærke til det? Det er hot at have talent. Ægte, gammeldags talent. Ikke bare se godt ud eller få morgenmaden og skoskabet til at se godt ud. Næ nej. Nu er det skam cool, hvis dit talent er ekspertviden om alt fra tapeter og frimærker til malt whisky eller krydderurter i potter. Hurra for nørderiet og fordybelsen, som lige nu hitter ligeså stort eller større end modebloggere og wanna be popstars på sociale medier.

 Naja Lybecker
  • By: Naja Lybecker
  • Published: 23-10-2017

Hvordan udfordrer det brands ageren på Instagram, Twitter og Snapchat? Well, du skal i hvert fald have mere at byde på end blot købt content fra bloggere og YouTube stjerner. Effektfuld content marketing kan ikke baseres alene på annoncering eller anbefalinger fra bloggere, YouTube eller Snapchat profiler. Forbrugerne vil vide mere og se mere - og de vil have et brand med holdninger og viden, der kan bruges til noget.

At tappe ind i profilernes visuelle univers og fanskare er ikke længere nok, hvis du skal tiltrække og fastholde forbrugere og følgere. Et klik og de er væk igen.

Skal du skabe en langvarig og loyal relation, er regel nummer et: Kreer originalt og relevant indhold. Opbyg et univers af viden, underholdning og inspiration for dine forbrugere, så de bliver del af et passioneret fællesskab forankret i en fælles interesse for dit brand.

Det betyder masser af storytelling, masser af viden relateret direkte eller indirekte til dit produkt. Måske sælger du urtepotter online - hook dig op med en altanekspert, som giver tips til indretning af altaner eller en økologi nørd, som ved alt om fordelene ved at dyrke og spise egne krydderurter. Fortæl - og vis - hvordan dine urtepotter produceres, og hvordan du ved selvsyn har konstateret, at arbejdsforholdene på produktionssitet er i overensstemmelse med danske standarder. Som forbruger vil jeg blive klogere, når jeg følger din Instagram og dine andre sociale kanaler. Og led mig gerne hen, hvor jeg kan læse mere. Snapchat har trods alt sin begrænsning!


At skabe relevant content starter altså hos brandet selv. Og du har garanteret langt flere historier at fortælle, end du umiddelbart tror. Men for at understøtte og udvikle din fortælling og dit digitale brandunivers bør du supplere dit content med indlæg fra eksterne eksperter og profiler. For brugbare tips og nørdeviden vil vi gerne have, når vi nu bruger tid på dit brand.

Det er nemt at falde i den kommercielle gryde og straks engagere sig med den profil indenfor dit produktfelt, som har allerflest følgere. Så får man jo mest ...

Login to read the rest of the article


Naja Lybecker

Naja is the Nordic PR Manager at PANDORA. She graduated from Copenhagen University (Law) in 2001 but has been working with fashion and lifestyle PR and communication since 2009 - first at SAND Copenhagen and from 2011 at PANDORA. Contributing to winning the Berlingske Detailhandelspris in 2014 for best retail marketing launch of PANDORA’s ESSENCE Collection on the Danish market. 

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn
  • share with friends
  • Share on Google+

Be the first to like this.

SORRY! YOU ARE NOT LOGGED IN

Get access to:
  • Articles and talks
  • Free seminars and briefings
  • Free publications and papers
It is 100% Free

LOG INCREATE PROFILE
(100 % FREE)


FORGOT YOUR PASSWORD?

More