Insights on Marketing & Technology

Market #98

Influencer Marketing
3 Influencer Marketing trends du skal holde øje med i 2018

3 Influencer Marketing trends du skal holde øje med i 2018

David LedstrupHead of Social at Marvelous Nordic

Lakserytteren, Alexander Husum, Astrid Olsen, Rasmus Brohave og mange, mange flere. Kender du dem? Hvis ikke, skal du måske til at indstille sigtekornet på den efterhånden knap så nye klasse af kendisser. Influencer Marketing som begreb, er ofte blevet misforstået i store dele af branchen, men hvis det forstås- og eksekveres rigtigt, kan det være et uhyre effektivt greb i de fleste virksomheders marketing mix.

Read on →
Skab værdi gennem de rigtige talerør

Skab værdi gennem de rigtige talerør

Cecilie HjelmagerStrategy Specialist at Vizeum

Vi befinder os i en en ny virkelighed inden for influencer marketing. Disciplinen er gået fra at være et nice-to-have-add-on i mange marketing indsatser, til at være et bærende element, hvor brands investerer flere og flere annoncekroner i samarbejderne. Samlet set stiller det nye krav til strategien, matchmakingen og samarbejderne med influenterne, så brands opnår den bedste ROI.
I denne artikel kommer jeg med et par gode råd til integrerede strategier og det gode samarbejde.

Read on →
Sådan undgår du at betale for kampagner uden effekt

Sådan undgår du at betale for kampagner uden effekt

Redaktionen, Market CommunityMarket Community

Market tager pulsen på Influencer Marketing i reklamebranchen og har i den forbindelse taget en snak med Søren Christensen, som er Client Service Director/Partner for reklamebureaet ROBERT/BOISEN & Like-minded. Søren svarer her på spørgsmål omkring et reklamebureaus arbejde med Influencer Marketing – fordele, faldgruber og effekten af disciplinen. Til slut deler Søren ud af sine god råd til, hvordan virksomheder undgår at betale for kampagner, der ingen effekt har.

Read on →
Få insta-grammere til at tale din sag frem for kendte

Få insta-grammere til at tale din sag frem for kendte

Henrik Wissler DuusActivation Manager at CULT A/S

Der er ingen tvivl om, at Influencer Marketing kun bliver større og mere udbredt i 2018. I takt med at disciplinen oftere anvendes blandt virksomheder, bliver større makroinfluenter set mere og mere som professionelle medier frem for ’’almindelige mennesker’. Så hvad gør virksomhederne, når forbrugeren gennemskuer den skjulte markedsføring for hurtigt. Få her Activation Manager for Cult A/S, Henrik Wissler Duss’ bud på hvordan virksomheder bør anvende Influencer Marketing i fremtiden.

Read on →
Influencer Marketing er mere end betalte indlæg

Influencer Marketing er mere end betalte indlæg

Mads Keilberg JohansenHead of digital at Holm Kommunikation

Jeg ser flere og flere kritisere brugen af influenter, dels er de for dyre, og dels giver de ikke nok tilbage. Kunne det tænkes, at du har valgt de forkerte influenter, eller kunne det tænkes, at dit marked endnu ikke er klar til influenter eller måske aldrig bliver det?

Read on →
Brug data til at finde den, der bedst taler din sag

Brug data til at finde den, der bedst taler din sag

Sarah Vangsgaard WingeMarketingansvarlig at Overskrift

Ved at samarbejde med influenter kan du nærme dig din målgruppe på en helt særlig måde. Men det kræver, at du bruger tid på at finde de influenter, der vil være relevante for din kampagne. Det kan både være influenter, der har en bred eller smal målgruppe. Især den sidste type influent kan være ressourcekrævende at finde frem til manuelt. Og så må du selvfølgelig ikke glemme hvilken værdi, deres følgere får ud af samarbejdet.

Read on →
Blogger-agentens gyldne råd til marketing-chefer

Blogger-agentens gyldne råd til marketing-chefer

Lasse Ribergård RasmussenProject Manager at Bloggers DelightHenrik AkselboCEO at Bloggers Delight

Ét af de helt store buzz words i marketing verdenen i 2017 har været influencer marketing – men hvad er det helt præcist, man som virksomhed får ud af at aktivere influencers i sin markedsføring? Hos Bloggers Delight ser man det som noget positivt, at influencer marketing, som virksomheden har arbejdet med siden 2010, får så megen opmærksomhed i disse tider. Det giver gode muligheder for at udbrede kendskabet og samtidigt slå fast, at influencer marketing ikke en døgnflue, men en tilgang til marketing, der sammen med native advertising og content marketing generelt er blevet mere og mere udbredt i løbet af de seneste 8-10 år.

Read on →
En guide til jagten på bloggere og youtubere til dit brand

En guide til jagten på bloggere og youtubere til dit brand

Anette Damgaard SkrumsagerDigital Marketing Rådgiver at Medielover

Hvordan finder jeg den perfekte influent til mit brand? Alle kneb gælder i jagten på en af de stærkeste former for markedsføring. Anette Damgaard Skrumsager deler har ud af sine tips, tricks og erfaringer inden for området.

Read on →

Invites