Insights on Marketing & Technology

It-chefen og den grønne klat
Af: Jan Horseager
…eller hvorfor unified communications endelig er på vej til at blive et innovationsværktøj

Banedanmark smed telefonerne ud
Af: Mads Bang
Unified communications i Banedanmark har ændret samarbejdsformerne og givet mere fleksibilitet for både ledelse og medarbejdere. Et ambitiøst projekt, som har skabt mulighederne for at mindskebehovet for rejser til møder og samtidig givet helt nye muligheder for samarbejde på tværs af landet. Næste skridt er at inddrage leverandørerne.

Af: Rich Ling
Professor Rich Ling fra IT Universitetet i København har undersøgt brugen af sociale medier og deres betydning for social kontakt. I et uddrag fra sin kommende bog, ’Taken for Grantedness’ (MIT Press), fortæller han blandt andet om betydningen af sociale netværk for samarbejde.

Selv alarmerne har presence hos G4S
Af: Mads Bang
G4S har skiftet walkie-talkie radioerne ud med unified communications og har skabt både øget sikkerhed for vægterne og nye forretningsmuligheder. Arkitekten bag unified communications i G4S Erik Martin-Legène fortæller her om den proces.

Af: Mads Bang
COWI har en målsætning om at fordoble forretningen inden 2015, og for at nå det mål skal viden og kompetencer blandt virksomhedens cirka 6.000 ansatte flyde let over landegrænser, tidszoner og netværk. Derfor satser COWI på unified communications, fortæller CIO i COWI, Claus Hagen Nielsen i dette interview.

En e-mail har også følelser
Af: Mads Bang
Det kan være afgørende at følge med i dialogen på internettet eller intranettet, både i forhold til produkter men også i forhold til den kommunikation, som medarbejdere og kunder dagligt har på alverdens platforme. På CBS arbejder Daniel Hardt på at få stemningsinformation ud af danske tekster. Og han er tæt på målet.

Af: Mads Bang
IBM vil være bedre til at bruge sociale værktøjer til samarbejde. Derfor arbejder social business-guruen Luis Suarez fra sit kontor på Gran Canaria med at udbrede budskabet om at det er mere effektivt at arbejde socialt og åbent end ved at bruge produktivitetsdræber nummer et: E-mail. Se hvad Luis Suarez har lært af fire år uden e-mail.