Insights on Marketing & Technology

Få fokus på produktionssikkerhed nu
Af: Henning Mortensen
It-systemerne i produktionen står overfor nye trusler i form af mere avancerede hackerangreb, der udnytter nye sårbarheder. Nu er der hjælp at hente i form af nye vejledninger om produktionssikkerhed fra DI ITEK.

TDC's sikkerhed følger kundernes
Af: Mads Bang
TDC deler trusselsbillede med sine kunder. En proaktiv indsats i forhold til beskyttelse er både nøglen til at sikre driften af Danmarks kerneinfrastruktur og samtidig et muligt forretningsområde for Danmarks største tele-koncern.

Kaspersky: Få større fokus på gamle trusler
Af: Mads Bang
It-sikkerhedsvirksomheden Kasperskys forsknings- og analyseudviklingsafdeling vil øge fokus på gammelkendte trusler. David Jacoby forklarer i dette interview, at de største trusler har været kendt i årevis – problemet er at få virksomhederne til at tage fat. Se interviewet eller læs David Jacobys anbefalinger her.

Af: Kim Guldberg
Kim Guldberg, ekstern lektor i it-sikkerhed ved IT Universitetet og offensiv it-sikkerhedsspecialist, er ikke imponeret over sikkerhedsniveauet i virksomhederne. I denne artikel kalder han på større indsigt i hackere og it-kriminelles metoder – standardisering og compliance gør det ikke alene. Få et overblik her.

Danish Crown tager leverandørerne i skole
Af: Mads Bang
Danish Crown har fokus på de interne processer, når truslerne mod it-systemerne i produktionen skal håndteres. Afdelingsleder for Produktions IT hos Danish Crown, Thomas Page Pedersen, giver et overblik over virksomhedens indsats for produktionssikkerheden.

Risikostyring og whitelisting styrker din sikkerhed
Af: Jens Roed Andersen
Den enorme afhængighed af it-systemer i det moderne samfund kalder på nytænkning af sikkerhedsarbejdet. Jens Roed Andersen, sikkerhedsrådgiver og tidligere top CISO sætter i denne artikel fokus på sikkerhed i forsyningssektoren og giver et bud på veje til stærkere sikkerhed på tværs af industrier.

Af: Mads Bang
Dine investeringer i sikkerhedssoftware og sikring kan være spildt, hvis brugerne ikke forstår truslerne. Ingrid Colding-Jørgensen, it-sikkerhedschef i GN Store Nord og formand for Dansk Its råd for it-sikkerhed, går målrettet efter at styrke medarbejdernes evne til at forstå truslen.