Insights on Marketing & Technology

ERP spreder sig overalt
Tiden hvor Enterprise Ressource Planning, ERP, kun blev brugt i administration og back office er forbi. ERP løsningerne bliver mobile, sociale, modulære og leveret fra skyen – få et overblik over tendenser i ERP-tendenserne.

Rolleorienteret ERP styrker brugervenlighed
Af: Philip Holst Riis
Enterprise Ressource Planning-systemer fylder mere og mere i virksomhederne. Det stiller krav om større brugervenlighed, efterhånden som nye brugergrupper skal tage ERP til sig. Rolleorienterede ERP-systemer giver virksomhederne mulighed for at styrke brugervenligheden samtidig med at ERP rulles ud til flere medarbejdere.

Strømlinet ERP støtter væksten i Coloplast
Af: Mads Bang
Den danske Coloplast-koncern har valgt at køre ét globalt ERP system på samme måde i alle lande. Det giver dynamik og mulighed for globale forbedringer, fortæller Director for Application Management, Lone Bundgaard Nielsen i dette interview.

ERP i en cloud-og mobility-tid
Af: Ib Pedersen
ERP er i dag synonymt med administrative it-systemer, der understøtter virksomheders forretningsprocesser inden for blandt andet salg, indkøb, logistik, produktion, økonomi og personale. Karakteristisk for de traditionelle ERP-systemer er, at de understøtter en bred vifte af forretningsprocesser, og at data registreret ét sted har umiddelbar virkning andre relevante steder i systemet. Systemerne er typisk modulopbyggede, således at man kan tage dele af systemet i brug efterhånden, som behovet opstår. Andre karakteristika er, at systemerne ofte indeholder en samlet og ensartet datamodel, hvorfor virksomhederne bliver i stand til at understøtte tværgående arbejdsprocesser på tværs af organisatoriske skel.

Mobil integration til ERP: Appmani eller reel værditilførelse
Der er snart ikke en virksomhed, der ikke skal have en app til dette eller hint. Tilsyneladende ud fra devisen: ”Vi skal også være med”. Men der findes mange eksempler på app- og integrationsløsninger, der får meget stor betydning for virksomheden.

Smart Scaling er nøgleordet hos FLSmidth
Af: Mads Bang
Det handler ikke om at skalere stort eller småt - det handler om at skalere på de rigtige områder. Sådan lyder opskriften på succes med fremtidens ERP fra FLSmidths CIO Jan Amtoft, som peger på relationen til leverandørerne som et centralt parameter i fremtidens ERP-udvikling