Insights on Marketing & Technology

Redaktion

Facts om MarketCommunity:

 • Grundlagt i Danmark i 2005. I begyndelsen et magasin. Nu 100% online medie.
 • Danmarks førende medie/fagblog om Marketing målt på antal medlemmer i ledende marketingstillinger i større virksomheder.
 • 11,000+ medlemmer (1. oktober 2015)
 • 53% af medlemmerne arbejder i virksomheder med mere end 100 ansatte.
 • 56% af medlemmerne er C-level, Manager-level eller ansat i anden chef- eller specialistfunktion.
 • 5% er studerende
 • 8% arbejder i reklame- og kommunikationsvirksomheder.
 • 87% arbejder i danske virksomheder med marketing, kommunikation og salg.

MarketCommunity Danmarks førende marketing fagblog for ledende Marketers. Vi tilbyder bl.a.:   

 • Artikler skrevet i dybden af eksperter og specialister
 • Interviews
 • Surveys 
 • Morgen-Briefings. Korte morgenseminarer om aktuelle emner, hvoraf mange er gratis. 
 • Gratis publikationer, whitepapers, rapporter og bøger.

Redaktionen: 

Ønsker du at bidrage med en artikel eller være medlem af vores eksterne redaktionsgruppe kan du kontakte Rine Søgaard eller Line Lassen på redaktion@marketcommunity.com.


Redaktionelle samarbejdspartnere



Copenhagen Business School, Adam Lindgreen




Brandbase, Judy Hermansen



Medlemmer af Markets redaktionsgruppe 



Martin LindstrømForfatter & branding ekspert

Martin er en af verdens førende branding eksperter, foredragsholder og forfatter af bl.a. bogen Small Data: The Tiny Clues That Uncover Huge Trends. Hans artikler bliver vist i The New York Times, Harvard Business Review og Fast Company, og er blevet udnævnt til en af TIME Magazines’s 100 mest influerende personer i verden.



Mikkel Bach-Andersen, Partner, Kunde Co.

Mikkel er Partner hos Kunde & Co, hvor han hjælper primært internationale virksomheder i brug af marketing og branding som business drivers. I mere end fem år har han primært hjulpet internationale virksomheder i brug af marketing og branding som business drivers.



Thomas Tim Jensen, Kommunikationsrådgiver

Thomas Tim Jensen arbejder i krydsfeltet mellem filosofi, kommunikation og forretning. Han er kommunikationsrådgiver fra den finansielle sektor, stat, kommune og digitalt bureau. Thomas er mag.art. i filosofi.


Pelle Guldborg HansenCEO, INugdeYou

Pelle er adfærdsforsker og CEO i INudgeyou. Pelle har en Ph.d. i spilteoretisk modellering af sociale konventioner fra Roskilde Universitet fra 2010, og hans primære forskning omhandler sociale processer, normer og koordination set ud fra et spilteoretisk perspektiv. Siden 2009 har han haft et særligt fokus på offentlig politik, og hvorledes det er muligt at anvende nudging, når formålet er at ændre adfærd.



Claus Nordahl-Petersen, CEO & Partner, Institut for Business to Government

Claus har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig indgående med B2G - både som direktør for flere bureauer og private virksomheder. Han er i dag adm. direktør og indehaver af Institut for Business to Government. Han har udgivet bøgerne ”B2G - salg og markedsføring til det offentlige”, samt ”Det sikre vækstmarked - din virksomheds succes går gennem det offentlige”.



Casper Forsström, Kommunikationskonsulent, Ingeniørforeningen IDA

Casper er kommunikationskonsulent for Ingeniørforeningen, IDA, med ansvar for den engelske kommunikation og har tidligere arbejdet med kommunikation og marketing for Nykredit og KPMG. Særlige fokusområder har været udvikling af content på tværs af kanaler og integrerede kampagner samt rådgivning og kommunikationsstrategier.



Bo Engelbrechtsen Ekkelund, Stifter, TÆNDT

Efter at have arbejdet med marketing og PR i IT-branchen i over 15 år, har Bo netop stiftet det integrerede marketing og kommunikationsbureau ”TÆNDT” sammen med John Thorup. TÆNDT hjælper små og mellemstore IT og teknologi-virksomheder med at professionalisere deres marketing og kommunikationsindsats.



Ivan Hassinggaard, Lektor, IBA Kolding

Ivan er lektor hos Erhvervsakademi Kolding hvor han siden 2010 har beskæftiget sig med emner indenfor international markedsføring, innovation og SCM. Udover undervisning deltager Ivan i forskningsaktiviteter. Med sig i bagagen har han syv års erfaring fra Danske Bank-koncernen, hvor han udviklede og implementerede kommunikationsløsninger for koncernens danske og internationale brands i sin funktion som marketingkonsulent.



Nicolas Zangenberg, CEO & partner, Reputation People ApS

Nicolas er ekspert inden for reputation management og digital markedsføring. Han er CEO og Partner i virksomheden Reputation People, der rådgiver virksomheder, politikerer og personer til et bedre omdømme.



Charlotte Sørrig Zahll Larsen, Chief Commercial Officer, LETT

Charlotte er som CCO i LETT Advokatpartnerselskab ansvarlig for forretningsudvikling, marketing og kommunikation samt HR. Charlotte har beskæftiget sig med marketing og kommunikation inden for B2B i 20 år, hvor hun har arbejdet for flere førende globale og danske rådgivningsvirksomheder inden for revisions-, advokat- og konsulentbranchen.



Jens Adamsen, CEO, Victornizer

Jens er direktør og Content Marketing Evangelist hos konsulent- og servicevirksomheden Victornizer. Han er specialist i Content Marketing Excellence og hjælper ledelsen hos danske B2B-virksomheder med at opnå ny vækst i Danmark, Nordeuropa, USA og Brasilien. Derudover er han ledende underviser i Content Marketing på KEA.



Jesper Damtoft, Partner, Citona

Jesper er SEO ekspert og partner i bureauet Citona i Aarhus. Han blogger om emner indenfor SEO, Linkbuilding, og han har mere end 10 års erfaring med strategisk og praktisk søgemaskineoptimering.



Naja Lybecker, PR manager, Pandora

Naja er Nordisk PR manager hos Pandora. Hun har arbejdet med PR og kommunikation i mode- og livsstilsbranchen siden 2009 - først hos SAND Copenhagen og derefter hos Pandora fra 2011.



Claus Due, CEO, Due & Partners

Claus Due er indehaver af Due & Partners og rådgiver omkring strategi, kundeloyalitet, CRM, kommunikation og forandringsprocesser primært på B2B markedet. Han er forfatter til adskillige bøger, heri blandt: Business to Business markedsføring, Intern Markedsføring og Integreret Markedsføring. 



Jan Juul, direktør, Nordicscent

Jan er direktør for NordicScent, dansk distributør af ScentAir, som er førende i verden inden for kommercielle duftløsninger. ScentAir arbejder med globale brands som Karen Millen, Zara Home, Tommy Hilfiger, Jack & Jones, Heathrow lufthavn og mange flere.



Casper Forsström, Kommunikationskonsulent, Ingeniørforeningen IDA

Casper er kommunikationskonsulent for Ingeniørforeningen, IDA, med ansvar for den engelske kommunikation og har tidligere arbejdet med kommunikation og marketing for Nykredit og KPMG. Særlige fokusområder har været udvikling af content på tværs af kanaler og integrerede kampagner samt rådgivning og kommunikationsstrategier.



Heidi Collin, Digital Strategy Manager, Novicell

Heidi er digital strategy manager hos Novicell med erfaring inden for digital forretning og ledelse. Udover arbejdet som strategi-konsulent har hun 15 års erfaring fra OK med ansvar for onlinekanalen samt ledelse af en stor onlineafdeling.



Eric Ziengs, Digital Strategist, Nochmal

Eric har arbejdet på to PR-bureauer, mens han i dag sidder i Bolius - Boligejernes Videncenter. Han driver også sin egen konsulentvirksomhed Nochmal.



Janne Høgshøj, Innovationskonsulent, DanishConnection

Janne er direktør og indehaver Danish Connection, som er et idé- & eventbureau. Derudover er hun freelance facilitator og projektleder samt foredragsholder om Burning Man.



Christian Boie Mikkelsen, Business Development Manager, Apport system

Christian er Business Development Manager hos Apport Systems og har arbejdet med salg, forretningsudvikling og kommunikation i 30 år. Han har tidligere været selvstændig inden for kommunikation og været ansat hos eksempelvis PostNord og Arctic Paper.



Petter Pablo Sommerfelt-Venegas, CEO & Partner, Zupa

Petter Pablo er CEO og partner i det digitale marketing bureau Zupa. Petter Pablo har igennem de sidste 12 år rådgivet en række større danske og internationale virksomheder i effektiv kommunikation på tværs af platforme og discipliner, og har før Zupa været på bl.a. ADtomic og H+K Strategies.



Morten Eskildsen, digital direktør, Zupa

Morten er digital direktør hos Zupa, og han har arbejdet med digitale løsninger i mere end 15 år med fokus på user experience, digital strategi og datadrevet marketing.



Birgitte Alstrøm, Ledelsesrådgiver, Lederne

Birgitte, ledelsesrådgiver hos Lederne, har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter. Hun arbejder i dag som ledelsesrådgiver, underviser og foredragsholder for ledere og selvstændige indenfor bl.a. ledelse af digital transformation, business modeling, employee advocacy og personlig branding. Hun er co-creator på bogen "Business Models for Teams".



Henrik Steenmann, Senior Partner, IIH Nordic A/S

Henrik er senior Partner hos IIH Nordic, hvor han har hjulpet virksomheder, som Danfoss, VELUX, Rockwool, Arla and Aller. Henrik er også Google Trainer og har delt sin viden omkring digital transformation and online marketing til foredrag i bl.a. London, San Francisco, Barcelona og Toronto.



Dennis Kronborg, Kontaktchef, KONXION

Dennis bkaber succes med digital tilstedeværelse, web, social medie marketing, SEM, nyhedsbrevmarkedsføring, leadgenerering og konvertering.



Kent Bredahl, loyalitetsekspert & indehaver, Cuori

Kent er indehaver af konsulentvirksomheden CUORI, der hjælper virksomheder med at arbejde målrettet med kundeloyalitet, og med at designe og implementere Net Promoter Systems (NPS). Han har særligt fokus på at få kundernes stemme til at fylde mere, ved at gøre kundeorientering til en integreret del af en virksomheds daglige drift. 




Nikolaj Mogensen, Head of SEO Owned Media, GroupM Danmark

Nikolaj er Head of Quisma hos GroupM Danmark. På hans website skriver han om online markedsføring herunder SEO, Content Marketing og Linkbuilding



Trine Børve, Sr. Manager, Projects - European Consulting, IDC

Trine er Sr. Conference Manager hos IDC. Trine har været i IDC siden 2006 og står i spidsen for IDC’s konferencer, med ansvar for strategi, indhold og markedsføring samt projekter på tværs af IDC der kombinerer både research, consulting og Go-To-Market services.



Rebecca Friis Hjortegaard, Senior konsulent, Implement Consulting Group

Rebecca er senior konsulent hos Implement Consulting Group og arbejder med kommerciel strategi, kundesegmentering, branding og kommunikation. Derudover har Rebecca undervist på Copenhagen Business School i branding og skrevet flere artikler omkring place branding.



Mads-Christian Brill Olsen, Management konsulent, Implement Consulting Group

Mads-Christian er management konsulent hos Implement Consulting Group, hvor han rådgiver og udfordre virksomheder omkring, hvordan man strukturerer og accelererer innovation. Han er også passioneret omkring at guide produkt-centreret virksomheder til at blive mere service-centreret gennem fokus på kundeforståelse, value proposition design og service design metoder.



Lars Hedegaard Pedersen, Journalist & Business Analyst, www.agencia.dk

Lars har gennem en årrække arbejdet som journalist og rådgiver med speciale inden for kommunikation, medier og marketing. Her har han dækket kampagner og strategier for en lang række danske og internationalt toneangivende brands samt beskæftiget sig med medietrends og udvikling af nye formater og kreative koncepter.



Brian Egerup Kjærulff, CEO, Mobtimizers

Brian er CEO hos Mobtimizers, et strategisk konsulent og mobil agentur baseret i New York og København. Brian har, sammen med Peter Munch Godtfredsen, stiftet Mobtimizers og har samtidig 15 års erfaring med management og training inden for digital- og mobile strategier, analyse og optimering.



Peter Munch Godtfredsen, COO, Mobtimizers

Peter er COO hos Mobtimizers, et strategisk konsulent og mobil agentur baseret i New York og København. Peter har, sammen med Brian Egerup Kjærulff, stiftet Mobtimizers. Han har de sidste 10 år arbejdet som digital strateg, hvor han har udviklet, designet, kodet og opbygget løsninger for kunder på web, social media og mobile platforme.



Tina da Silva, Kommunikationsspecialist & stifter, Da Silva

Tina er indehaver af bureauet Da Silva, hvor hun rådgiver om markedsføring, kommunikation og branding. Tina har 20 års erfaring fra interne branding-, marketing- og kommunikationsafdelinger i nationale og internationale B2B- og B2C-virksomheder, reklamebureauer og den offentlige sektor.



Kasper Ebsen, Partner & digital direktør, No Zebra

Kasper er partner og digital direktør i e-handelsbureauet No Zebra, som siden 1999 har specialiseret sig i e-handel, forretningsudvikling og 360 graders digital markedsføring. Kasper har de seneste 10 år arbejdet med datadrevet markedsføring, e-handel og digital strategi for kunder som Kvik, Morsø, Danfoss, Fri Bikeshop, Scanpan m.fl.



Hans Christian Bothmann, Partner, Blue Business A/S

Hans Christian er partner i kommunikations- og leadgenereringsbureauet Blue Business. Han har i en årrække arbejdet som marketingansvarlig med særlig fokus på B2B leadgenerering og marketing ROI i internationale virksomheder såsom Microsoft, SAS Institute og Accenture.



Casper Janns, Direktør, Hypefactors

Casper er direktør for Hypefactors, som er et online-værktøj til medieovervågning, præcis og automatiseret effektmåling, hurtig og nem rapportering og andet, der hjælper PR- og kommunikationsbranchen til at levere endnu bedre resultater.



approximately